Aster Uitvaartzorg – Open middag 4 juli 2021

Aster Uitvaartzorg – Open middag 4 juli 2021 van 11.00 uur tot 16.00 uur. De deuren van het uitvaartcentrum, in het hart van Elst gaan deze middag open.

Iedereen is deze middag van harte welkom om deze unieke locatie te bekijken. Ervaar dan welke mogelijkheden dit uitvaartcentrum allemaal biedt! Uiteraard volgens de huidige gestelde maatregelen.

In het uitvaartcentrum bevinden zich sfeervolle rouwkamers waarvan nabestaanden een eigen sleutel kunnen ontvangen. Op deze manier kan men een overleden dierbare op elk gewenst moment bezoeken en is er alle tijd en ruimte om op eigen wijze afscheid te nemen.

Het uitvaartcentrum biedt bovendien een aula waar ceremonies plaats kunnen vinden voor zowel kleine als grote groepen. Ook is er ruimte voor condoleances, koffietafels en afscheidsborrels, alles geheel volgens uw wens. De tuin staat volop in bloei en de recent aangebouwde serre is een prachtige aanvulling welke dienst kan doen op velerlei wijzen.

De dames van Aster Uitvaartcentrum leiden u graag rond, beantwoorden al uw vragen en dat alles uiteraard met koffie en thee. Bovendien verrassen zij u ook nog elk uur met een miniconcert van ‘Liedjes uit Liefde”.

Aster Uitvaartzorg is in 2014 opgericht door Tessa Hendriks en in de loop der jaren uitgegroeid tot een hecht team van uitvaartspecialisten. Tessa begeleidt uitvaarten, evenals Paula Meijer en Mieke Sanders. Zij worden ondersteund door fijne teamleden: ieder vanuit hun eigen expertise. Daarmee kunnen ze kleinschalig blijven werken en tóch als team altijd paraat staan wanneer men hen om hulp vraagt. In alles waarborgen ze een persoonlijke benadering en zijn de lijntjes kort: iedere uitvaart wordt door één en dezelfde uitvaartleidster verzorgd. Zo ontstaat er een vertrouwelijk contact met de families die ze begeleiden.

 

Wilt u meer informatie over Aster Uitvaartzorg, bezoek dan onze bedrijvengids.

Geplaatst in categorie: Nieuws

Geplaatst in tags: afscheid condoleren nabestaanden open middag overlijden rouwen uitvaartcentrum Vedriet verlies