Beenakkers Uitvaartbegeleiding

Beenakkers Uitvaartbegeleiding – Alles begint met het gevoel van vertrouwen. Een goede uitvaart is de spiegel van iemands leven! Samen met u zorgt Maarten Dirkx van Beenakkers uitvaartbegeleiding ervoor dat het afscheid een mooi en passend afscheid wordt, waarbij aandacht is voor uw persoonlijke wensen, want ieder afscheid is uniek. Ieder afscheid is maatwerk. Beenakkers uitvaartbegeleiding is trotse houder van het Keurmerk Uitvaartzorg.

 

Afscheidscentrum

Beenakkers Uitvaartbegeleiding staat voor persoonlijk contact met één gezicht naar de familie. Met een fraai eigen afscheidscentrum in het centrum van Oosterhout. Het afscheidscentrum kenmerkt zich door de huiselijke sfeer.

Er is de mogelijkheid om op gezette tijden de overledene te bezoeken. Mocht u meer vrijheid willen, dan is het mogelijk om gebruik te maken van een 24-uurskamer. Dit is een ruimte waar u dag en nacht bij de overledene kunt zijn. Deze kamer is speciaal voor de overledene gereserveerd en kan ingericht worden met persoonlijke zaken zoals de nabestaanden dat willen. Men kan koffie of thee zetten, frisdrank drinken uit de minibar en een muziekje draaien.

In het intieme en huiselijke afscheidscentrum is het tevens mogelijk om met maximaal 25 personen een uitvaartdienst en de condoleance, informeel samenzijn of koffietafel te houden.

Rouwdrukwerk

Drukwerk wordt door Beenakkers Uitvaartverzorging in eigen beheer verzorgd. Steeds vaker willen mensen een ‘eigen’ rouwkaart, of ander drukwerk zoals een bidprentje of dankbetuiging laten maken. Tegenwoordig wordt bijna alles zelf ontworpen en gemaakt, waardoor ook snel gehandeld en gewerkt kan worden. Denk hierbij aan persoonlijke foto’s, afbeeldingen van een dierbaar schilderij, of tekeningen.

Rouwkaarten zijn meestal dezelfde dag gereed, zodat ze op zeer korte termijn verzonden kunnen worden. Dankbetuigingen kunnen afhankelijk van uw wensen binnen ongeveer een week na bestellen door ons voor u verzonden worden. Indien gewenst nemen wij u de zorg voor het adresseren uit handen, maar u kunt er, net als bij de rouwkaarten voor kiezen om zelf te adresseren.

 

Uitvaartverzekering

Of u nu een uitvaartverzekering heeft, bijvoorbeeld een natura of kapitaalverzekering bij een  andere uitvaartonderneming, of is er geen uitvaartverzekering, bij Beenakkers Uitvaartbegeleiding kunt u altijd terecht. Wij begeleiden de nabestaande(n) bij alle stappen en beslissingen, en zijn met een team van professionals het aanspreekpunt voor, tijdens en ook na de uitvaart.

 

Wilt u meer informatie over Beenakkers Uitvaartbegeleiding bezoek dan onze bedrijvengids, u vindt hier ook de contactgegevens.

Geplaatst in categorie: Nieuws

Geplaatst in tags: afscheid Afscheidshuis begrafenis crematie overlijden uitvaartonderneming