De Lourdeskerk Scheveningen – Unieke Uitvaartlocatie

De Lourdeskerk Scheveningen is een voormalige kerk welke tegenwoordig onder andere gebruikt kan worden als locatie bij een uitvaart. Met (lege) zalen van verschillende grootten is de kerk erg flexibel als uitvaart locatie met een uniek karakter en prachtige uitstraling!

Het in Bossche-Stijl ontworpen gebouw draagt een grootsheid, welke tegelijkertijd intiem en warm aan voelt. Het plafond is als het ware een omgedraaid schip, wat de ruimte een unieke sfeer geeft, anders dan elke andere kerk. Het glas in lood brengt bij lichtinval een prisma aan kleur naar binnen schijnend op de houten parketvloer.

Het leven ‘vieren’

In hartje Scheveningen, in de Lourdeskerk is het mogelijk op gepaste, eerbiedige, maar ook sfeervolle wijze afscheid te nemen van uw dierbare, dit kan zijn voor een condoleance, uitvaartdienst of afscheidsplechtigheid. Ook is er de mogelijkheid om op een informele en ongedwongen sfeer samen te komen om het leven te ‘vieren’.
Mensen nemen maar één keer afscheid en willen dat vaak op een manier doen die bij ze past. Wilt u live muziek of heeft u andere speciale wensen geef dit dan aan. Het doel is om er een prachtig afscheid van te maken. Zij nemen graag de tijd voor u.

Incl. techniek

De mooie grote zaal met prachtige glas in loodramen heeft een oppervlakte van 550m2 waardoor het mogelijk is om met 200 personen samen te komen op 1.5m afstand. EuroSound Haarlem verzorgd tijdens het afscheid de techniek, zodat de sprekers zich verstaanbaar kunnen maken met een microfoon. Ook kan men filmpjes en muziek afspelen via een beamer met een groot projectiescherm. De zaal zal uitgelicht worden voor een mooie en prettige ambiance zodat het een onvergetelijke herinnering wordt.
Na de dienst is er de mogelijkheid om samen met elkaar te borrelen en het leven te vieren met een hapje, drankje, luxe broodjes en/of een bittergarnituur.

Wilt u meer informatie over De Lourdeskerk Scheveningen bezoek dan onze bedrijvengids, u vindt hier ook de contactgegevens.

Geplaatst in categorie: Nieuws

Geplaatst in tags: afscheid begrafenis condoleance crematie Crematorium Dood Gedenkplaats grafsteen Herdenken kist nabestaanden nazorg overlijden Palliatieve zorg rouwcentrum rouwkaart rouwverwerking uitvaart-inside Uitvaart-Platform.nl uitvaartbegeleiding uitvaartbloemen uitvaartbranche uitvaartcatering uitvaartceremonie Uitvaartdienst uitvaartfotografie Uitvaartinside Uitvaartlocatie uitvaartmuziek Uitvaartplatform Uitvaartverzekering Uitvaartwensen. unieke uitvaart locatie urn verlies