De Theetuin in Rijsoord, stijlvol samen zijn na een uitvaart

De Theetuin in Rijsoord, stijlvol samen zijn na een uitvaart.

Afscheid nemen van uw geliefden, daar is tijd voor nodig. Voor of na de uitvaart is er vaak behoefte om samen te zijn met familie en/of vrienden. Een mooi afscheid op een idyllisch gelegen plek aan het rustieke water de Waal, dat biedt De Theetuin Rijsoord u.

De Theetuin Rijsoord biedt u een compleet verzorgde condoleance in hun sfeervolle restaurant of bij mooi weer op het terras aan het water. Waar aandacht is voor elkaar maar waar ook veel aandacht besteed wordt aan drankjes en lekkere hapjes. Alles in overleg en naar eigen wens in te vullen.

Ook beschikken zij over een privézaal voor kleine gezelschappen, maar ook met grote gezelschappen kunt u prima bij hen terecht.

Neem voor meer informatie eens een kijkje in onze bedrijvengids.

Geplaatst in categorie: Nieuws

Geplaatst in tags: afscheid begrafenis condoleance condoleren crematie Crematorium Dood Gedenkplaats grafsteen Herdenken kist nabestaanden nazorg overlijden Palliatieve zorg rouwcentrum rouwen rouwkaart rouwverwerking uitvaart uitvaart-inside Uitvaart-Platform.nl uitvaartbegeleiding uitvaartbloemen uitvaartbranche uitvaartcatering Uitvaartdienst uitvaartfotografie Uitvaartinside Uitvaartlocatie uitvaartmuziek Uitvaartplatform Uitvaartverzekering Uitvaartwensen. urn verlies wensen