Digi Video, uitvaartfilm

Digi Video, uitvaartfilm. Een Full Service Video Agency. Eén bedrijf voor al uw Videoproducties, Videomarketing & Online video content van concept tot realisatie. Een videoproductie op maat.

Digi-Video is een creatief bedrijf en hebben altijd de focus op een doeltreffende video content. Ze hebben passie voor hun werk en streven naar perfectie en kwaliteit.

Zo ook bij een afscheid. Afscheid nemen is iets persoonlijks. Dat wilt u graag op uw eigen manier doen. Met de huidige situatie in het land zorgt dit voor bizarre situaties.

Door de huidige beperkingen in verband met Corona zijn de mogelijkheden bij een uitvaart helaas nog steeds beperkt. Door een uitvaart te laten filmen kan dit een fijne toevoeging zijn om toch uw afscheid te delen met uw dierbaren. Dat kan door een film die de mooiste momenten samenvat in een digitale herinnering of door het laten filmen van de complete uitvaartdienst middels streaming.

Verdriet is een bijzondere emotie. Een emotie die we niet allemaal hetzelfde beleven. Die ieder op zijn of haar eigen manier verwerkt. Door een uitvaart te laten filmen heeft u de keuze om dit moment terug te kijken en onderdeel te laten zijn van de verwerking. Bij bijzondere momenten zoals bruiloften vinden we het heel normaal dat we dit vastleggen, waarom dan niet een uitvaart laten filmen?

Digi-Video zal onopvallend aanwezig zijn en alles is naar wens in te vullen. Voor meer informatie bezoek onze bedrijvengids.

Geplaatst in categorie: Nieuws

Geplaatst in tags: afscheid begrafenis ceremonie crematie Herinneringsproducten Livestream overlijden videograaf