Een strandpaviljoen als uitvaartlocatie

Een strandpaviljoen als uitvaartlocatie. Afscheid nemen van uw dierbare op een unieke, rustgevende, bosrijke locatie met zicht op het water in de omgeving van Den Bosch? Dan is het IJzeren Man Strandpaviljoen voor u de ideale gelegenheid.

‘Een afscheid bij de IJzeren Man Vught zorgt met zijn informele setting en rustgevende bosrijke omgeving voor een persoonlijke en memorabele bijeenkomst’. Wat erg bijzonder is aan deze plek is dat de locatie beschikt over drie zalen welke men, indien gewenst, kan koppelen.

Bovendien beschikt elke zaal over een privé terras en is er voldoende gratis parkeergelegenheid. In het Strandpaviljoen is een afscheidsbijeenkomst met aansluitend condoleance mogelijk, aangevuld met passende hapjes en drankjes op maat.

Er wordt graag met u meegedacht om er een mooi en waardig afscheid van te maken.

Normale capaciteit: 350 genodigden in het gehele Strandpaviljoen. (200 in Serre Zuid, 50 in Serre West & 100 in zaal de Kornuit).

Corona capaciteit: 50 genodigden met 1,5m afstand (2 zalen).

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de bedrijvengids

Geplaatst in categorie: Nieuws

Geplaatst in tags: afscheid ceremonie condoleren overlijden uitvaart uitvaartceremonie Uitvaartlocatie unieke uitvaart locatie