Mainasse Bijzondere Uitvaartzorg, samen met u.

Mainasse Bijzondere Uitvaartzorg, samen met u, stap voor stap, met oog voor detail.  Een team van vrouwen die op een liefdevolle manier het afscheid van uw dierbare verzorgen.

Gevestigd in Capelle aan den IJssel, maar werkzaam daar waar men ze vraagt. Gespecialiseerd in Moluks traditionele begrafenissen en dit doen zij landelijk.

Als christenen worden zij vaak gevraagd in de kerkelijke gemeenschappen in regio Zuid-Holland en door de nauwe contacten met De Kuip verzorgen zij ook Feyenoord uitvaarten.

Vanaf het moment van overlijden (of tijdens het ziekbed) tot en met de dag van de uitvaart zijn zij voor u beschikbaar om u bij te staan, te adviseren en begeleiden.  Wanneer uw dierbare overlijdt komt er veel op u af. In een verdrietige periode moet u in korte tijd veel beslissingen nemen en keuzes maken om de uitvaart te regelen. Zij begeleiden u hierbij en nemen daar rustig de tijd voor. Samen met u geven zij vorm aan de afscheidsceremonie, die het leven weerspiegelt van uw dierbare. Hierbij houden zij rekening met uw wensen en uw budget.

De wijze waarop de uitvaart wordt vormgegeven, is van groot belang voor het proces van uw verwerking van het verlies. Helen Mainasse: “We nemen alle tijd voor u.  Stap voor stap maken we samen een afscheid dat past bij overledene en nabestaanden.”

 

Wilt u meer informatie over Mainasse Bijzondere Uitvaartzorg bezoek dan onze bedrijvengids.

Geplaatst in categorie: Nieuws

Geplaatst in tags: afscheid ceremonie feyenoord laatste wens overlijden uitvaart uitvaartceremonie unieke uitvaart locatie