Memorabel Afscheidsmonumenten – kindergrafje met vlinders

Memorabel Afscheidsmonumenten – kindergrafje met vlinders. De samenwerking tussen de opdrachtgever en Jeroen verloopt  heel natuurlijk en persoonlijk. Daarnaast houdt Jeroen te allen tijde rekening met levensopvattingen waardoor het eindresultaat van het proces en het monument volledig aansluit op de wensen. Zo ook bij het kindergrafje met vlinders voor Lise.

De ouders van Lise vroegen om een ontwerp voor een babymonument voor hun Lise die onverwachts levenloos was geboren. Een schok voor de ouders. Tijdens de zwangerschap was namelijk alles goed gegaan. De ouders vonden steun en troost in hun geloof en kerkgemeenschap.

Speels met kleur

De wensen van de moeder en vader liepen nogal uit een. De vader had voorkeur voor een zwarte steen met traditionele vorm en tekst. Dat was gebruikelijk in hun gemeenschap. De moeder had iets speels en met kleur in gedachten. Wat beide ouders verbond was de liefde voor hun kindje, voor elkaar en hun Christelijke geloof.

In het ontwerp wilde Jeroen de gemeenschappelijke elementen verbeelden en zo de verschillende wensen met elkaar verbinden. Het ontwerp voor het kindergrafje met vlinders werd een licht en open hart met een wat ongebruikelijke vorm. Het hart draagt in lichte glanzende sierlijke letters de naam Lise met een lange krul. Daar omheen fladderen glazen handgemaakte vlindertjes in frisse kleuren.

Veilig

Het hart staat op een zwarte steen die enigszins spiegelt. In de steen is een hart gegraveerd met daarin de naam van Lise. Daaromheen staan de namen van de ouders en het broertje. De spreuk “Veilig in Jezus’ armen” maakt het compleet. De krul onder de naam Lise zou je kunnen zien als een verbeelding van de hand die haar draagt, een verwijzing naar het veilig rusten in de armen van Jezus.

Het is een kleurrijk en licht kindergrafje met vlinders van mooi en kleurrijk glas geworden. Mooi en gevoelig.

Wilt u meer informatie over Memorabel Afscheidsmonumenten, bezoek dan onze bedrijvengids, u vindt hier ook de contactgegevens.

 

Geplaatst in categorie: Nieuws

Geplaatst in tags: afscheid afscheidsmonumenten babymonument Herinneringsproducten kindergrafje nabestaanden overlijden