Uniek in Nederland: natuurbegraven in Het Nationale Park De Hoge Veluwe

Uniek in Nederland: natuurbegraven in Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Natuurwens biedt u de mogelijkheid uw urn te begraven in de mooiste natuur. U of uw dierbare krijgt een bijzondere, eeuwige rustplaats. Nabestaanden krijgen de mooiste plek om te herdenken en het leven te vieren.

De Hoge Veluwe, het mooiste natuurgebied van Nederland.

Natuurwens heeft in Het Nationale Park De Hoge Veluwe vier prachtige gebieden ter beschikking waar uw urn kan worden begraven. Elk gebied is uniek qua natuur, sfeer en uitstraling. Door de uitgestrektheid van de gebieden is er een bijna onbeperkte keuze aan prachtige plekken. Dit is natuurbegraven voor de échte natuurliefhebber!

Eeuwige grafrust, geen zorgen voor nabestaanden

Voor alle plekken in het Park geldt eeuwige grafrust. Er hoeft dus nooit verlengd te worden. Ruimen is sowieso uitgesloten. Alle financiële verplichtingen zijn vooraf voldaan. De eigen bosbeheerders verzorgen het onderhoud van het natuurgebied.  Er zijn voor nabestaanden in de toekomst dus geen kosten voor verlengen of grafonderhoud.

Natuurwens natuurbegraven Het Nationale Park  De Hoge Veluwe

Graag laten wij de natuur voor zichzelf spreken

In de brochure en op de website kunt u alles over Natuurwens lezen. Maar liever laten wij de natuur voor zichzelf spreken. Graag nodigen wij u uit voor een informatieve wandeling door de natuur van het Park. De bosbeheerder laat u dan zien waar het begraven van uw urn mogelijk is, u kunt de sfeer van elk gebied proeven en natuurlijk al uw vragen stellen. Een rondleiding kan in klein groepsverband of individueel, op een dag en tijd dat het u het beste past. Aanmelden rondleiding.

Natuurwens, zo bijzonder kan uw laatste rustplaats zijn.

Wilt u meer informatie over natuurbegraven in Het Nationale Park De Hoge Veluwe, bezoek dan onze bedrijvengids, u vindt hier ook contactgegevens en uiteraard een link naar hun website.

 

Geplaatst in categorie: Nieuws

Geplaatst in tags: afscheid begraafplaats begrafenis condoleance crematie Crematorium Dood eeuwige grafrust eeuwige rustplaats Gedenkplaats graf grafsteen Herdenken Hoge Veluwe kist laatste wens nabestaanden natuurbegraven natuurwens nazorg overlijden Palliatieve zorg rouwcentrum rouwkaart rouwverwerking uitvaart-inside Uitvaart-Platform.nl uitvaartbegeleiding uitvaartbloemen uitvaartbranche uitvaartcatering Uitvaartdienst uitvaartfotografie Uitvaartinside uitvaartmuziek Uitvaartplatform Uitvaartverzekering Uitvaartwensen. urn verlies