Rouwbus Direct – Een speciale rit

Rouwbus Direct – Een speciale rit. Op een intieme manier afscheid nemen, dat kan bij Rouwbus Direct. Robert Kool is de trotse eigenaar van  Rouwbusdirect.nl

Een intiem afscheid, nog eenmaal samen een laatste rit voor dat uw dierbare overledene naar zijn/haar laatste rustplaats gaat. Het mooie is dat de genodigden in bijvoorbeeld het rouwcentrum kunnen achterblijven, terwijl de naaste familie en de overledene met de bus vertrekt voor een laatste rit op maat.

Hoe werkt het?

De overledene in de uitvaartkist, wordt via de achterzijde ingezet. De uitvaartkist staat naast 3 zitplaatsen. Boven de uitvaartkist is er ruimte voor bloemen. Er kunnen 8 personen meerijden in de rouwbus.

Voordelen

  • De nabestaanden blijven dichtbij de overledene tijdens de laatste reis
  • U hoeft zelf niet te rijden
  • Tijdens deze laatste reis blijft u dicht bij elkaar
  • Maximale privacy
  • U bepaalt de route

Benoem uw wensen en zij kijken wat er allemaal mogelijk is. Zo hadden zij laatst een bijzondere rit.  De overledene woonde op een woonerf met grasveld er voor. In samenwerking met de gemeente en een hoveniersbedrijf heeft Robert rijplaten laten leggen, om zodoende nog een laatste groet te brengen voor het huis.

Rouwbusdirect | Uitvaart-Platform.nl

Voor meer informatie over Rouwbus Direct – een speciale rit, bezoek dan onze bedrijvengids, u vindt hier ook de contactgegevens.

Geplaatst in categorie: Nieuws

Geplaatst in tags: afscheid nabestaanden overlijden rouwvervoer uitvaart