Rouwbusje.com klassieke rouwauto’s

Rouwbusje.com klassieke rouwauto’s. Een persoonlijke uitvaart met een bijzondere rouwauto. Omdat deze dag heel belangrijk is voor de nabestaanden, wordt er niets aan het toeval over gelaten. De busjes zijn volledig gerestaureerd en technisch in uitmuntende staat! 

Nostalgische Volkswagen rouwbusjes

Rouwbusje.com beschikt over meerdere bijzondere Volkswagen rouwbusjes of volgauto’s. Het wagenpark bestaat uit 20 Volkswagen busjes en 25 Kevers. Er kan gekozen worden uit diverse nostalgische vintage kleuren waaronder een rood/wit, grijs wit en pastelblauw busje.

Haal- en brengservice

De uitvaartbusjes brengt Rouwbusje.com op een autotrans port en met begeleiding of chauffeur, zodat alles vlekkeloos verloopt en niets aan het toeval wordt overgelaten. Alle spijlbusjes of Kevers zijn in nieuwstaat gebracht. Dit geldt voor zowel de buiten- en binnenkant als de techniek. Onze busjes zijn allemaal oorspronkelijk in Europa gebouwd. De Volkswagen busjes worden op elke gewenste locatie in heel Nederland en België gebracht.

Zelf rijden

De klassiekers zijn all-risk verzekerd zodanig dat u ook zelf mag rijden. Een ervaren chauffeur is altijd in de buurt als het om wat voor reden niet zou lukken. In de bus is plek voor 2 personen. Dit is inclusief de bestuurder. Als u zelf wilt rijden krijgt u eerst een korte instructie hoe om te gaan met het ontbreken van de moderne technieken waaronder rem- en stuurbekrachtiging en het in- en uitzetten van de kist. Uiteraard kan men altijd terugvallen op onze begeleider/chauffeur.

Interieur

De VW T2 bus is voorzien van een mooie lange vloer over de breedte en lengte van de achterkant van de bus. Hierop bevindt zich een slede waarop de kist via de achterkant naar binnen te schuiven is. Hierdoor zijn alle maten mogelijk. Het rouwvervoer wordt volledig naar wens en met respect uitgevoerd. Deze bijzondere begrafenisauto draagt door zijn vriendelijke uitstraling hopelijk bij aan het afsluiten van een moeilijke periode. De bus kan, indien wenselijk, voorzien worden van rouwvlaggen.

Tarieven

Omdat de afstanden, tijden en wensen kunnen verschillen ontvangt u binnen 24 uur een geheel vrijblijvende offerte op maat. Voor een uitvaart is het toegestaan om buiten de standaard openingstijden contact op te nemen.

Contact

U of de uitvaartondernemer kan rechtstreeks contact met Rouwbusje.com opnemen van 08:00 tot 21:00 uur.

Mocht u vragen hebben voor Rouwbusje.com klassieke rouwauto’s of meer voorbeelden willen zien van bijzonder rouwvervoer in een Volkswagen busje, bezoek dan onze
bedrijvengids.

 

 

 

Geplaatst in categorie: Nieuws

Geplaatst in tags: afscheid begrafenis condoleance crematie Crematorium Dood Gedenkplaats grafsteen Herdenken kist nabestaanden nazorg overlijden Palliatieve zorg Rouwbusje rouwcentrum rouwkaart rouwvervoer rouwverwerking uitvaart-inside Uitvaart-Platform.nl uitvaartbegeleiding uitvaartbloemen uitvaartbranche uitvaartcatering Uitvaartdienst uitvaartfotografie Uitvaartinside uitvaartmuziek Uitvaartplatform Uitvaartverzekering Uitvaartwensen. urn verlies volkswagen busje Volkswagen busje rouwauto