Stap in de Funeral Roadtrip van Funeral Rockstars

Stap in de Funeral Roadtrip van Funeral Rockstars! De enige uitvaarttrendtour van Nederland! Ga aan boord bij Funeral Rocktars. Zij zijn een creatief bureau dat zich toespitst op nieuwe vormen van uitvaartbeleving en de Uitvaart van de Toekomst. De verbinding tussen de creatieve sector aan de uitvaartsector en zijn een toonaangevende inspiratiebron voor zowel de uitvaartbranche als voor consumenten. Funeral Rockstars maakt beeldcontent voor uitvaart gerelateerde ondernemers en organiseert trendtours waarin je kennis op kunt halen over nieuwe vormen van uitvaartmarketing. En trends die relevant zijn voor jouw funeraire onderneming.

Trendtour

Op vrijdag 25 februari organiseert Funeral Rockstars x Uitvaart van de Toekomst weer de Funeral Roadtrip. Kom aan boord van deze exclusieve trendtour als je wilt werken aan jouw ideeën, jouw merk en jouw marketing. Ga een dag op pad met andere uitvaart gerelateerde ondernemers en laat je inspireren.  De Funeral Roadtrip is een enerverende trendtour met een actief programma.  Gelijkgestemde uitvaartondernemers gaan aan de slag met het ontwikkelen van creatieve constructies voor hun bedrijven in 2022.

Tijdens deze uitvaarttrendtour krijg je een hoop insideinformatie over trends die relevant zijn voor jouw bedrijf en krijg  je zicht op de resultaten van het rapport Uitvaart van de Toekomst (2017). Je wordt op deze dag gecoacht door TED x spreker en uitvaarttrendwatcher Marieke van der Weiden MA.

Funeral Roadtrip | Uitvaart Trendtour | Funeral Rockstars The Netherlands

Stap in !

Je stapt de tour uit met een hoop nieuwe contacten, nieuwe kennis, nieuwe ideeën en doelen en een compleet nieuwe drive om zaken in 2022 op een creatieve doch strategische manier aan te gaan pakken. Stap in! Laat je inspireren in de enige trendtour voor uitvaart gerelateerde ondernemers in NL gehost door Funeral Rockstars x Uitvaart van de Toekomst en de deelnemende locaties per editie.

Toegankelijk voor maximaal 14 ondernemers. Nog 12 plaatsen beschikbaar !

Heb je zin om met Funeral Rockstars en andere ondernemers op pad te gaan en met Marieke te werken aan jouw onderneming. Gebruik code PLATFORM (alles hoofdletters) voor 10% korting op het boeken van de Funeral Roadtrip van 25 februari 2022. Gaat altijd door! Hier de link naar de informatie en boekingspagina.

 

Funeral Rockstars is ook te vinden in onze bedrijvengids !

Geplaatst in categorie: Nieuws

Geplaatst in tags: funeral roadtrip marketing roadtrip uitvaart uitvaartmarketing uitvaartrendtour