Uitvaartbegeleiding Joke van Nispen

Uitvaartbegeleiding Joke van Nispen. Een onafhankelijke en transparante uitvaartbegeleider in Zeeuws-Vlaanderen. Alles wat u zelf wilt doen, vooral doen. Alles wat u liever uit handen geeft, neemt Joke graag van u over.

De vraag die joke vaak krijgt is als er een uitvaartverzekering is afgesloten bij een grote uitvaartverzekering of men dan door haar de uitvaart kan laten regelen. Dat kan zeker en we leggen graag uit hoe dat dan in zijn werk gaat.

U heeft een keuze vrijheid, altijd. Uitvaartverzekeringsmaatschappijen kunnen druk op u uitoefenen om toch de uitvaart door een uitvaartorganisatie uit te laten voeren. In uw emotie zal u denken dat het niet anders kan maar niks is minder waar. U bent geheel vrij in uw keuze!

Kiest u voor mij dan neem ik netjes contact op met uw verzekeraar.
Ik verrekenen de kosten dan rechtstreeks met uw verzekeraar. De verzekeraar zal het gehele bedrag of een percentage van de waarde van de polis uitkeren.

Het maakt niet uit of u een kapitaalverzekering ( u krijgt geld uitgekeerd) heeft of een natura verzekering( is een dienstenverzekering). U bent altijd degene die bepaalt wie de uitvaart gaat doen.

Graag kijk ik samen met u naar uw huidige verzekering zodat u weet waar u aan toe bent.

Waar ik ook altijd op let en heel belangrijk vind is dat er keuzevrijheid is voor leveranciers. Ik heb geen contracten, dus ik heb geen voorkeuren waar u voor kiest, ook hierbij alles kan en mag. Ik adviseer maar u bepaalt!

We maken er samen een persoonlijk afscheid van !

 

Meer informatie over Uitvaartbegeleiding Joke van Nispen, bezoek onze bedrijvengids.

 

Geplaatst in categorie: Nieuws

Geplaatst in tags: afscheid begrafenis condoleance crematie Crematorium Dood Gedenkplaats grafsteen Herdenken kist nabestaanden nazorg overlijden Palliatieve zorg rouwcentrum rouwkaart rouwverwerking uitvaart uitvaart-inside Uitvaart-Platform.nl uitvaartbegeleider uitvaartbegeleiding uitvaartbloemen uitvaartbranche uitvaartcatering uitvaartceremonie Uitvaartdienst uitvaartfotografie Uitvaartinside uitvaartmuziek Uitvaartplatform Uitvaartverzekering Uitvaartwensen. urn verlies