Uitvaartservice FinalCare

Uitvaartservice FinalCare, voor iedereen die hulp of ondersteuning nodig heeft op het gebied van uitvaartzorg en uitvaartvervoer. Zij zijn gevestigd in Breda en Oosterhout. Een jong bedrijf met een eigen kijk op zorg, service en mogelijkheden. Iedereen die hulp of ondersteuning nodig heeft op het gebied van uitvaarten kan bij hen terecht, ongeacht of dit éénmalig is of structureel.

Uitvaartservice FinalCare ondersteunt iedereen die werkzaam is in de uitvaartzorg als zelfstandige uitvaartverzorger, uitvaartonderneming of crematorium bij;

Rouwvervoer

Ongeacht of zij uw vaste vervoerder zijn of dat u een enkele keer een beroep op hen doet, vanwege drukte of onderbezetting, zij zullen altijd netjes en respectvol te werk gaan. FinalCare verzorgt uw rouwvervoer met een nette zilvergrijze Mercedes Vito, welke met of zonder rouwvlaggen voorgereden kan worden. Uiteraard is de Vito vrij van bedrijfsnaam of logo.

Verzorging

Het is belangrijk dat nabestaanden op een waardige manier afscheid kunnen nemen.
FinalCare is flexibel, er is geen verschil waar, hoe, of met wie ze verzorgen, zolang het maar naar ieders tevredenheid is. Goed om te weten: Familie en/of nabestaanden mogen altijd meehelpen met de verzorging zonder dat hier extra kosten aan verbonden zijn.

Indien mogelijk en wenselijk wordt de overledene op locatie van overlijden verzorgt om hem of haar vervolgens per brancard of direct in de uitvaartkist over te brengen naar de gekozen locatie. In sommige gevallen is dit echter niet mogelijk, bijvoorbeeld bij overlijden in een ziekenhuis, hospice, wanneer er vanaf een ander mortuarium wordt overgebracht of wanneer de conditie van het lichaam het niet toelaat om thuis te verzorgen. In dit geval bieden zij de mogelijkheid om de overledene naar hun eigen locatie over te brengen, hem of haar daar te verzorgen en vervolgens in of met de uitvaartkist binnen te brengen bij het gekozen uitvaartcentrum. Het overbrengen naar een uitvaartcentrum kan ook in een later stadium gedaan worden en tot die  tijd kan er gebruik gemaakt worden van de koeling van FinalCare.

U regelt dit met één telefoontje! Ook bij thanatopraxie kan er gebruik gemaakt worden van de eigen ruimte van FinalCare.

 

Thuisopbaring

Wanneer er voor een thuisopbaring wordt gekozen bieden zij u verschillende mogelijkheden. Naast de keuze hoe ze gaan opbaren bent u vrij bij het kiezen van welke diensten u gebruik wilt maken. Kiest u voor een complete thuisopbaring met of zonder controles? Gebruikt u materialen van uzelf of van hen? Er zijn veel mogelijkheden. Wanneer er wordt gekozen voor een complete thuisopbaring kan er ook gebruik worden gemaakt van hun eigen opbaarmand ( indien beschikbaar ), hieraan zijn geen extra kosten verbonden.

 

Uitvaartkisten

Sinds april 2021 is FinalCare ook een samenwerking aangegaan met Van Wijk Uitvaartkisten, Unigra,  Akidia, FAIR Coffins en Vonea.
Hierdoor heeft u een ruime keuze aan uitvaartkisten welke direct uit voorraad leverbaar zijn. Werkt u liever met een andere leverancier, dan is dit uiteraard ook bespreekbaar.

Wanneer FinalCare een opdracht voor uw bedrijf uitvoert doen zij dit uit uw naam, volgens uw werkwijze en richtlijnen. Zij noemen hun eigen bedrijfsnaam niet, delen geen visitekaartjes of ander promotiemateriaal uit en op hun kleding staat geen logo of bedrijfsnaam. Er wordt altijd netjes en respectvol te werk gegaan. Alles is bespreekbaar en samen met u maken zij het verschil!

Mocht u meer informatie wensen over de mogelijkheden bij Uitvaartservice FinalCare bezoek dan onze bedrijvengids, u vindt daar ook de contactgegevens.

Geplaatst in categorie: Nieuws

Geplaatst in tags: afscheid begrafenis condoleance crematie Crematorium Dood Gedenkplaats grafsteen Herdenken kist nabestaanden nazorg overlijden Palliatieve zorg rouwcentrum rouwkaart rouwvervoer rouwverwerking thuisopbaring uitvaart uitvaart-inside Uitvaart-Platform.nl uitvaartbegeleiding uitvaartbloemen uitvaartbranche uitvaartcatering Uitvaartdienst uitvaartfotografie Uitvaartinside uitvaartkisten uitvaartmuziek Uitvaartplatform Uitvaartverzekering Uitvaartwensen. uitvaartzorg urn verlies