Uitvaartverzorging Zorg in Nood, divers in uitvaarten

Uitvaartverzorging Zorg in Nood divers in uitvaarten. Zorg in Nood staat open voor elke vorm van cultuur, traditie en rituelen om voor u de juiste uitvaart te arrangeren.

Het is moeilijk genoeg om een dierbare te moeten verliezen. Door zorg uit handen te nemen daar waar het nodig is en waar u dat wenst, staan zij voor u klaar. Een van de meest ingrijpende gebeurtenissen uit het leven van een mens is het verliezen van een dierbare. Na een overlijden komt er in korte tijd heel veel op u af en zij zijn er om u hierin bij te staan. Overlijden gaat gepaard met heel veel emoties.

Begeleiding van A tot Z

Elke uitvaart is uniek en persoonlijk, vandaar dat zij er naar streven u als nabestaande stap voor stap te begeleiden en de uitvaart voor te bereiden. Bij een uitvaart komen  veel emotie boven, zij ondersteunen en denken met u mee bij het organiseren van de gehele uitvaart.

Afleggen

Wilt u bijvoorbeeld uw dierbare op culturele wijze laten afleggen? Ook dat kan volgens uw wensen. Tijdens het gesprek tussen u en de uitvaartverzorger van Zorg in Nood kunt u dat kenbaar maken.

Tradities en gewoonten

Een Afro-Surinaamse uitvaart is bijvoorbeeld anders dan de westerse. Uitvaartverzorging Zorg in Nood kent de gewoontes en de handelingen van zo’n uitvaart. De tradities en gewoonten leggen zij dan ook niet opzij maar grijpen ze juist aan voor een optimaal afscheid en uitvaart. Zij zorgen voor het afleggen op traditionele wijze en laten u en andere nabestaanden op de juiste manier afscheid nemen.

Laatste wensen

Ook houdt Zorg in Nood altijd rekening met de laatste wens of wensen van de overledene, zolang deze bekend zijn bij de nabestaanden. Helaas wordt deze laatste wens niet altijd gerespecteerd en wordt er alsnog anders besloten. Dat is jammer, toch probeert Zorg in Nood er alles aan te doen om zo dicht mogelijk bij die laatste wens te blijven.

Zorg in Nood werkt in Amsterdam maar ook in heel Nederland, op verzoek. Dag en nacht zijn zij bereikbaar voor een melding van overlijden.

 

Wilt u meer informatie over Uitvaartverzorging Zorg in Nood bezoek dan onze bedrijvengids, u vindt hier ook de contactgegevens.

Geplaatst in categorie: De Surinaamse Uitvaart Nieuws

Geplaatst in tags: Afro-Surinaamse Uitvaart afscheid ceremonie overlijden traditie uitvaart uitvaartceremonie