Urnenatelier Unique – Met liefde gemaakt

Urnenatelier Unique – Met liefde gemaakt. Van moeder op dochter heeft eigenaresse Margreet, de liefde en passie voor deze kunst en dit ambacht meegekregen. Zij maakt diverse exclusieve, handgemaakte keramische urnen,  kinder urnen, mini urnen en knuffelsteentjes. Ook voor uw overleden huisdier vindt u bij haar een divers aanbod. 

“Na jarenlange ervaring en het ontdekken van de klei en diverse technieken ben ik mij gaan specialiseren in het maken van urnen.

Een urn hoeft allang niet meer kil, onpersoonlijk of geïmporteerd te zijn uit een ver land zoals de meeste standaard urnen. Mijn bedoeling is om betaalbare en persoonlijke urnen te maken die stuk voor stuk unique zijn.”

-Een stukje kunst in de huiskamer-

U bent van harte welkom in het atelier gevestigd op de oude monumentale begraafplaats. Een bijzondere en rustige locatie in Capelle aan den IJssel. Hier ontvangt Margreet u persoonlijk en kunt u zich in alle rust oriënteren om de juiste keuze te maken.

Voor een vrijblijvend bezoek aan het atelier kunt u een afspraak maken zodat zij voldoende tijd voor u kan reserveren. Een bezoek is overigens ook ‘s avonds of in het weekend mogelijk. Hier heeft u keuze uit een ruim assortiment urnen, mini urnen en dierenurnen. Ook vertelt zij u graag over de mogelijkheden om een urn naar persoonlijke wens te laten maken.

In onze bedrijvengids kunt u al een goed beeld krijgen van de urnen maar in het atelier is een grotere collectie aanwezig welke wekelijks aangevuld wordt met nieuwe ontwerpen.

Dus voor meer informatie over Urnenatelier Unique bezoek onze bedrijvengids .

Geplaatst in categorie: Nieuws

Geplaatst in tags: afscheid crematie dierenurn Herinneringsproducten overlijden urnen urnenatelier