Een uitvaart met als thema voetbal

Voor veel mensen maakt een voetbalclub een belangrijk deel uit van hun leven. Kan het thema voetbal doorgevoerd worden in een uitvaart? Uiteraard!

Er zijn verschillende mogelijkheden om de liefde voor voetbal te laten zien bij een overlijden. Vrouwen zullen niet staan te springen om een uitvaart met als thema voetbal te regelen of te bezoeken, wellicht kunnen wij de dames toch een beetje enthousiasmeren met onderstaande ideeën. Er zal wel een verschil zijn of de uitvaart voor een kind of voor een volwassene zal zijn.

 

Tijdens de Corona gelden er andere uitvaartregels. Klik hier om deze te bekijken.

 

 

Een locatie voor de voetbal uitvaart

Waarom kiezen voor een rouwcentrum terwijl dat helemaal niet bij de overledene past? Kies bijvoorbeeld voor het clubhuis waar de overledene heeft gevoetbald of voor de favoriete kroeg waar de derde helft vaak plaatsvond. Indien clubhuis of kroeg hier geen toestemming voor geeft dan kunt u er ook voor kiezen om hier het samenzijn na de crematie of begrafenis te laten plaatsvinden.

 

Een kist of urn in een voetbal thema

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een simpel uitziende kist en deze zelf met de nabestaanden verven in de kleuren van de favoriete voetbalclub. Het verven van de kist zal de nabestaanden wellicht ook helpen bij het rouwen, er zullen waarschijnlijk veel herinneringen opgehaald worden. Ook een urn kan ontworpen worden in de kleuren en stijl van de favoriete voetbalclub.

 

Bier serveren bij een voetbal uitvaart

Indien er gekozen wordt voor een voetbal uitvaart voor een volwassene dan mag en kan bier natuurlijk niet ontbreken. Een toast uitbrengen op de overledene zal ook zeker weer herinneringen oproepen. Houd er wel rekening mee dat er ook belangstellenden zijn die niet van bier houden, serveer daar iets anders voor.

 

Een dresscode bij een voetbal uitvaart

Een dresscode zou een het voetbalthema helemaal afmaken.  Wanneer alle voetbalvrienden in hun tenue zouden komen zou dit een mooie ambiance geven.

 

Foto’s en video’s bij een voetbal uitvaart

Het moment dat er foto’s en video’s worden getoond bij een uitvaart blijft toch altijd bijzonder. U ziet speciale momenten van de overledene voorbij komen, samen met de herinneringen die daarbij horen. Hierbij mogen dan uiteraard mooie plaatjes en bewegende beelden uit de voetbalcarrière van de overledene niet ontbreken.  Alle mooie hoogtepunten komen dan voorbij en dat past perfect bij het voetbalthema.

 

Bloemen bij een voetbal uitvaart

Bloemen ontbreken vaak ook niet bij een voetbal uitvaart, u dan denken aan bloemen in de kleuren van de favoriete clubU merkt al, ideeën genoeg, uiteraard zijn er nog veel meer, maar met bovenstaande ideeën kunt u al aardig uit de voeten.

 

Bent u opzoek naar een leverancier die u hiermee kan helpen? Klik hier.

 

 

Heeft u al nagedacht over uw uitvaartwensen en alles wat daarbij komt kijken? Via onze Uitvaartkluis maakt u aan uw nabestaanden kenbaar wat uw uitvaartwensen zijn. U kunt uw nabestaanden ook een stukje op weg helpen bij het regelen van administratieve en financiële handelingen na uw overlijden. Er komt immers op dat vlak nog veel bij kijken om alles goed te regelen. Met het vullen van de Uitvaartkluis neemt u een grote zorg weg bij uw nabestaanden.

Geplaatst in categorie: Sportief

Geplaatst in tags: ceremonie crematie uitvaart