Bloemetje op het graf

Gesponsord bericht

Bloemetje op het graf , bloemenservice voor op het graf. We genieten van het mooie winterse weer, daardoor zijn ook de wegen minder goed toegankelijk. Voor veel nabestaanden is het nu onmogelijk om het graf van hun overleden dierbare te bezoeken. Daar is een mooie oplossing voor …

Graag brengen wij onze leverancier Bloemetje op het graf onder uw aandacht. Richard is de trotse eigenaar.

Hij merkte uit eigen ervaring dat het soms erg lastig is om een graf te bezoeken, openingstijden van begraafplaatsen die niet aansluiten bij werktijden. Ook is niet iedereen, denk daarbij aan ouderen, in de gelegenheid om een graf te bezoeken. Richard bezorgt verse bossen bloemen op het graf zo vaak als u wilt. Tevens zorgt hij er voor dat het graf er weer mooi en onkruidvrij bij ligt. Dit kan eenmalig zijn maar ook bijvoorbeeld op voor u belangrijke data zoals verjaardag, moederdag etc.  U geeft aan Richard de gewenste bezorg dag door, de begraafplaats en het grafnummer.

Als de bloemen bij het graf staan maakt Richard een mooie foto zodat u kunt zien hoe mooi uw bos staat op de rustplaats van uw dierbare. U ontvangt de foto in een digitaal lijstje als herinnering per e-mail of what’s app.

Bloemetje op het graf bezorgt door heel Nederland. Een prachtige service! Meer informatie over Bloemetje op het graf vindt u in onze bedrijvengids.

Geplaatst in categorie: Artikelen

Geplaatst in tags: afscheid begraafplaats bloemen graf nabestaanden rouwen uitvaart wensen