Inspiratie opdoen met de afscheidsbrochure van Tess Rose

Gesponsord bericht

Inspiratie opdoen met de afscheidsbrochure van Tess Rose. Vol trots meldde Tess ons dat haar brochure af is. En trots mag zij zeker zijn, een prachtige brochure met inspiratie en informatie over haar afscheidsbloemen.

Persoonlijk afscheidsbloemwerk afgestemd op uw wensen. Bloemen zijn dragers van emotie. Ze bieden liefde en troost. Bloemen halen herinneringen op die u even terugbrengen bij de waardevolle momenten samen.

Met liefde maakt Tess een prachtig bloemwerk voor uw dierbare. Het bedenken en het maken van het bloemwerk doet zij met veel  inlevingsvermogen en vakmanschap.

In haar brochure vindt u voorbeelden van bloemwerken voor bij een uitvaart. Op iedere pagina ziet u een sfeerbeeld. Dit sfeerbeeld geeft een bepaalde vorm weer. Dit bloemstuk kan vertaalt worden naar andere vormen, bijvoorbeeld naar een ronde, ovale of hartvorm. Bij ieder sfeerbeeld staat een kolom met symbolen en prijzen die in die sfeer gemaakt kunnen worden.

Heeft u een specifieke wens en/of laat u graag een bloemwerk maken geheel afgestemd op uw wensen? Bezoek dan onze bedrijvengids voor meer informatie over Tess Rose. Haar brochure is ook terug te vinden op haar website.

Geplaatst in categorie: Artikelen

Geplaatst in tags: afscheid afscheidsbloemen afscheidsbloemwerk begrafenis bloemen crematie overlijden rouwboeket