Landgoed Westerflier – natuurbegraven in de statige bossen

Gesponsord bericht

Landgoed Westerflier – natuurbegraven in de statige bossen. Natuurwens biedt u de mogelijkheid uw urn te begraven op unieke plekken in prachtige natuur. U of uw dierbare krijgt een bijzondere, eeuwige rustplaats. Nabestaanden krijgen de mooiste plek om te herdenken en het leven te vieren.

Landgoed Westerflier bij Diepenheim (Ov.): een unieke laatste rustplaats

Natuurwens biedt u de mogelijkheid uw urn te begraven in de statige bossen van Landgoed Westerflier. Dit landgoed is onderdeel van een kring van zes fraaie landgoederen rondom het bijzondere plaatsje Diepenheim (overijssel). Het landgoed kenmerkt zich door rust en klasse en biedt een bijzonder decor voor het natuurbegraven van uw urn.

Eeuwige grafrust, geen zorgen voor nabestaanden.

Natuurwens natuurbegraven op Landgoed Westerflier bij Diepenheim

Voor alle plekken op het Landgoed geldt eeuwige grafrust. Er hoeft dus nooit verlengd te worden. Ruimen is sowieso uitgesloten. Alle financiële verplichtingen zijn vooraf voldaan. Onderhoud van het bos wordt verzorgd door onze bosbeheerders. Er zijn voor nabestaanden in de toekomst dus geen kosten voor verlengen of grafonderhoud.

Graag laten wij de natuur voor zichzelf spreken

In onze brochure en op onze website kunt u alles over Natuurwens lezen. Maar liever laten wij de natuur voor zichzelf spreken. Graag nodigen wij u uit voor een informatieve wandeling door de bossen van het Landgoed. Onze bosbeheerder laat u dan zien waar het begraven van uw urn mogelijk is, u kunt de sfeer van elk gebied proeven en natuurlijk al uw vragen stellen. Een rondleiding kan in klein groepsverband of individueel, op een dag en tijd dat het u het beste past. Aanmelden rondleiding.

Natuurwens, zo bijzonder kan uw laatste rustplaats zijn.

Meer informatie over Natuurwens – Landgoed Westerflier vindt u in onze bedrijvengids.

Geplaatst in categorie: Artikelen

Geplaatst in tags: begrafenis begraven eeuwige grafrust landgoed westerflier natuurbegraven natuurwens overlijden