Mazina Wood Design

Gesponsord bericht

Mazina Wood Design is de houtdraaierij van Lilian Wagt, die onder andere unieke persoonlijke houten urnen maakt. Als houtkunstenaar ontwerpt en draait Lilian ambachtelijk de urnen op basis van wat het hout biedt.

“Ik laat het hout vertellen wat er uit mijn handen moet komen. Elke keer sta ik weer versteld wat er voor moois aan de binnenkant van de bomen zit. Geen object wordt daardoor het zelfde. Hout is voor mij kunst en ik wil graag dat iedereen er van geniet. Net zoals ik geniet van het houtdraaien. Het meeste hout dat ik voor mijn objecten gebruik komt van lokale bomen.”

Alle urnen zijn van lokaal Nederlands hout. Sommige urnen hebben een traditionele vorm, anderen zijn echte kunstwerken. Om de gevoelswaarde van de urn te versterken gaat Mazina Wood Design graag het proces van het tot stand komen van de urn samen met  de nabestaanden aan. Heeft u zelf een mooi stuk hout waar u een urn van gemaakt wilt hebben dan is dat ook mogelijk. Ook biedt Lilian u de mogelijkheid om mee te werken bij het draaien en afwerken van de urn. Denk dan aan het kleuren of beschilderen, of met pyrografie iets in te branden of structuur aan te brengen.

Mazina Wood Design levert zowel aan de professionals als ook direct aan de nabestaanden. Vele mogelijkheden dus, van standaard tot zeer persoonlijk.

Wilt u meer informatie over Mazina Wood Design bezoek dan onze bedrijvengids, u vindt daar ook de contactgegevens.

Geplaatst in categorie: Artikelen

Geplaatst in tags: crematie cremeren Herinneringsproducten houten urn overlijden uitvaart urn urnen