Moeder en dochter raken met hun zang de gevoelige snaar

Gesponsord bericht

Moeder en dochter raken met hun zang  de gevoelige snaar. Muziek maken vanuit het hart om mensen te raken en te verbinden. Dat is wat Mieke Crins en haar dochter Petra al twintig jaar samen doen.

Op feestelijke momenten, maar ook bij verdrietige momenten raakt hun muziek de gevoelige snaar. Momenteel zijn het vooral de persoonlijke nummers die klinken bij een afscheidsdienst.

Van Limburg en Brabant tot aan België en Duitsland worden ze gevraagd om op te komen treden. Ooit omdat mensen hun elders zagen optreden of via-via.

Bij een uitvaart wordt door familie wel eens de keuze gemaakt om juist nummers te zingen die emotie oproepen, maar er wordt ook gekozen om met een nummer een vrolijke toon neer te zetten. Door een gesprek vooraf en persoonlijke teksten met de familie door te nemen kunnen Mieke en Petra hun nummers hierop afstemmen. Een nummer wat in het verlengde staat van een gedicht of een nummer wat de herinnering versterkt.

U kunt kiezen uit een zeer breed repertoire, eigen nummers (dialect), maar ook zeker Nederlands, Engels, Frans, Duits-talig en nog veel meer.

Zowel liedjes van nu als van vroeger! Liedjes die zeker passen bij uw verhaal. Bij Mieke en Petra bent u op het juiste adres, ze denken mee en nemen u veel zorgen uit handen.

Voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek, neem dan vooral een kijkje in onze bedrijvengids. Even doorklikken naar hun website , daar kunt u veel horen en zien!

Geplaatst in categorie: Artikelen

Geplaatst in tags: afscheid begrafenis ceremonie crematie laatste wens muziek nabestaanden overlijden Troost uitvaartmuziek