Monuta Monique Maurik heeft afgelopen april haar deuren geopend.

Gesponsord bericht

Monuta Monique Maurik heeft afgelopen april haar deuren geopend:  Afscheidshuis aan den IJssel. Benieuwd geworden? Wij spraken met Monique en haar team.

Het afscheidshuis is letterlijk gevestigd aan de IJsseldijk. De huiselijke sfeer van het afscheidshuis zorgt ervoor dat je jezelf snel op jouw gemak voelt. “Wij vinden het belangrijk dat Afscheidshuis aan den IJssel voelt als thuiskomen”. De gastvrije en huiselijke sfeer van het afscheidshuis vindt men ook terug in de afscheidskamers. De sfeervolle aankleding en het uitzicht op de dijk geven de kamers een serene sfeer. In het afscheidshuis bevinden zich daarnaast ook een verzorgingsruimte en de (t)huiskamer met bar waar je in de periode tot het afscheid in een intieme sfeer samen kan zijn. De familiekamers zijn 24-uurskamers waar je op ieder moment dat het je schikt bij jouw dierbare kunt zijn. Je ontvangt een sleutel waarmee je via de huiskamer binnen komt.

“Sinds onze opening is er door families al vaak gebruik gemaakt van de 24-uurskamers. Wij merken dat men het ontzettend fijn vindt om op een eigen manier de dagen voor het afscheid met elkaar in een warme, huiselijke sfeer door te brengen, dicht bij hun dierbare. Door de mogelijkheid om zelf een goede kop koffie, thee of iets fris te pakken ervaart men het hier echt als een thuis”.

Het Afscheidshuis biedt daarnaast natuurlijk een prachtige manier voor de condoleance en/of het afscheid zelf.

“Dat sluit prachtig aan op de dagen in de familiekamer. Wij merken ook aan de families dat de periode in de familiekamer een belangrijk onderdeel kan zijn in het rouwproces. Alles komt samen in Afscheidshuis aan den IJssel.”

 

Wil je meer informatie over Monuta Monique Maurik, bezoek dan onze bedrijvengids, je vind hier ook de contactgegevens.

Geplaatst in categorie: Artikelen Leverancier aan het woord

Geplaatst in tags: afscheid condoleance Crematorium Dood Gedenkplaats grafsteen Herdenken kist nazorg overlijden Palliatieve zorg rouwcentrum rouwkaart rouwverwerking uitvaart uitvaart-inside Uitvaart-Platform.nl uitvaartbegeleiding uitvaartbloemen uitvaartbranche uitvaartcatering Uitvaartdienst uitvaartfotografie Uitvaartinside Uitvaartlocatie uitvaartmuziek Uitvaartplatform Uitvaartverzekering Uitvaartwensen. urn