St. Willibrordsabdij – Natuurbegraven in de abdijbossen

Gesponsord bericht

St. Willibrordsabdij – Natuurbegraven in de abdijbossen . Natuurwens biedt u de mogelijkheid uw urn te begraven op unieke plekken in prachtige natuur. U of uw dierbare krijgt een bijzondere, eeuwige rustplaats. Nabestaanden krijgen de mooiste plek om te herdenken en het leven te vieren.

De St. Willibrordsabdij bij Doetinchem: een unieke laatste rustplaats. Natuurwens biedt u de mogelijkheid uw urn te begraven in de gewijde grond van de abdijbossen. Het is de sfeer die deze plek zo bijzonder maakt. Stoere eiken en majestueuze beuken, met de geborgenheid van de St. Willibrordsabdij, een kloostergemeenschap waar Benedictijner monniken leven en werken. Natuurbegraven in een bijzondere omgeving!

 

Eeuwige grafrust, geen zorgen voor nabestaanden

Voor alle plekken in het abdijbos geldt eeuwige grafrust. Er hoeft dus nooit verlengd te worden. Ruimen is sowieso uitgesloten. Alle financiële verplichtingen zijn vooraf voldaan. Onderhoud van het bos wordt verzorgd door onze bosbeheerders. Er zijn voor nabestaanden in de toekomst dus geen kosten voor verlengen of grafonderhoud.

 

Graag laten wij de natuur voor zichzelf spreken

In onze brochure en op onze website kunt u alles over Natuurwens lezen. Maar liever laten wij de natuur voor zichzelf spreken. Graag nodigen wij u uit voor een informatieve wandeling door het abdijbos. Onze bosbeheerder laat u dan zien waar het begraven van uw urn mogelijk is, u kunt de sfeer van elk gebied proeven en natuurlijk al uw vragen stellen. Een rondleiding kan in klein groepsverband of individueel, op een dag en tijd dat het u het beste past. Aanmelden rondleiding.

Natuurwens, zo bijzonder kan uw laatste rustplaats zijn.

Meer informatie over Natuurwens – St. Willibrordsabdij vindt u in onze bedrijvengids.

Geplaatst in categorie: Artikelen

Geplaatst in tags: afscheid begraafplaats eeuwige grafrust natuurbegraven overlijden