Uitvaartwinkel Kamp biedt meer dan alleen bloemen

Gesponsord bericht

Uitvaartwinkel Kamp, een uitvaartwinkel met een uitgebreide collectie. Vaak denken mensen nog dat urnen, as-sieraden en uitvaartkisten alleen bij een uitvaartcentrum te vinden zijn. Eigenaar Rob van Gool laat zien dat het tegendeel waar is.

Naast bloemarrangementen en bijzondere Italiaanse zijdebloemen vindt u in de uitvaartwinkel ook een ruime collectie heiligenbeelden, kaarsen en gedenksieraden.

U kunt hier zelfs terecht voor hele bijzondere uitvaartkisten van Amerikaanse en Italiaanse makelij. De prachtige winkel heeft vele voorbeelden staan van onder andere urnen. Van diverse materialen, van hedendaags tot traditioneel. Een unieke en blijvende herinnering, dat is wat zij u als nabestaanden willen bieden. Er zijn urnen die gemaakt zijn van hoogwaardige metalen zoals messing. En er zijn urnen van keramiek, glas, hout, glasfiber en andere materialen.

Bloemenhuis Kamp | Uitvaart-Platform.nl

De keuze is enorm. Naast urnen leveren zij ook knuffelkeitjes van keramiek waarin as van de nabestaande kan worden gedaan. Deze knuffelkeitjes zijn leverbaar in verschillende kleuren en vormen. Zij geven u bij het kiezen graag advies om te kijken wat het beste past bij uw wensen.

Bent u benieuwd geworden en wilt u meer weten over Uitvaartwinkel Kamp? Bezoek dan onze bedrijvengids.

Geplaatst in categorie: Artikelen

Geplaatst in tags: as-sieraden begrafenis crematie gedenksieraden heiligbeelden Herinneringsproducten kaarsen knuffelkeitjes overlijden uitvaart uitvaartkisten uitvaartwinkel urnen