Walda Design – Tijdelijke Grafdoeken

Gesponsord bericht

Walda Design – Tijdelijke Grafdoeken. Juist in de maanden na de begrafenis wordt het graf veelvuldig bezocht. Om het in deze periode niet anoniem te laten zijn en het een eigen herkenbare plek te geven, is een grafdoek een praktische en stijlvolle oplossing. We kwamen de grafdoeken tegen op internet en besloten de bedenker daarvan te bellen.

Januari 2021 was de eerste keer dat we in contact kwamen met Berend, de bedenker van de tijdelijke grafdoeken. Vol enthousiasme, betrokkenheid maar vooral bescheidenheid, vertelde Berend over het ontstaan van zijn grafdoeken. We hadden het idee dat hij zelf niet zo besefte hoe bijzonder zijn doeken zijn. Op de vraag of hij een plekje wilde in onze bedrijvengids reageerde hij lacherig ; “ik weet niet of ik het nou zo gepast vind om daar mee naar buiten te treden… Misschien moet ik er eerst maar eens een aparte website voor maken … Het is eigenlijk ontstaan als oplossing voor een graf in onze familie… “

Adverteren?

Walda Design is eigenlijk een klein en veelzijdige reclamestudio en biedt bijna alles wat een bedrijf nodig heeft op het gebied van reclame, zowel voor binnen als buiten. Dus tsja ga ik dan adverteren met de grafdoeken? Ja dus, het kostte wat overredingskracht maar Walda Design heeft een mooie pagina in onze bedrijvengids.

En wat wij nou zo ontzettend leuk vinden is dat andere leveranciers uit onze bedrijvengids, de tijdelijke grafdoeken ook hebben opgemerkt. Zo ook Allison Uitvaartplanner, zij werkt nu nauw samen met Berend. Hoe leuk is dat, onze leveranciers vinden elkaar! Bekijk de link naar het filmpje over de grafdoeken.

U kunt geheel naar uw eigen wensen een grafdoek laten ontwerpen. Berend maakt in samenspraak met u een mooi ontwerp. Het plaatsen is eenvoudig dankzij de meegeleverde bevestigingspennen en kan door één persoon worden gedaan.

 

Wilt u meer informatie over Walda Design – Tijdelijke Grafdoeken, bezoek dan onze bedrijvengids.

Geplaatst in categorie: Artikelen

Geplaatst in tags: afscheid begraafplaats grafdoek Herinneringsproducten overlijden tijdelijk grafdoek