ArtsLommelen Uitvaartverzorging

ArtsLommelen Uitvaartverzorging, professioneel en met hart en ziel betrokken voor een afscheid dat past als een puzzel. 

 

Je weet pas hoe sterk je bent totdat sterk zijn je enige keuze is

Bovenstaande is een uitspraak van Bob Marley. Het wil niet zeggen dat je altijd sterk moet zijn maar de veerkracht wat ieder mens heeft blijft me verbazen. Het leven kan harde klappen uitdelen en dan denk ik: ‘dat je nog je bed kunt uitkomen’. Het raakt me als ik de verhalen hoor en zie hoe veerkrachtig mensen omgaan met tegenslagen en verdriet. Door een onverwacht overlijden, heel dichtbij, voelde ikzelf  hoe ontworteld je je kunt voelen. Ik heb toen ervaren wat een menselijke benadering met je doet en hoe dat bijdraagt aan een stuk verzachting.

 

Samen

Elk afscheid, overlijden, maakt verdriet los. Als uitvaartverzorger  kan ik uw verdriet niet wegnemen maar ik kan wel samen met u, de nabestaanden, mensen die belangrijk zijn zorgdragen voor een liefdevol passend afscheid en uitvaart.

Ik werk samen met mensen die net zoals ik zeer betrokken zijn. Luisteren we met aandacht naar uw wensen en zorgen voor een afscheid en uitvaart dat past als een puzzel. Elk stukje zal met aandacht en respect besproken en uitgevoerd worden. Niet alleen de praktische regelzaken maar ook voor de invulling van de uitvaart. Zo kunnen we suggesties aanreiken voor bijvoorbeeld de locatie, muziek, ’n lichtritueel en teksten. Samen bepalen wie er zal spreken en in welke volgorde. Kinderen horen er vanzelfsprekend bij. Zij kunnen op allerlei manieren, als ze dat willen, er actief bij betrokken zijn.

 

Kennismaken

Kijk op mijn website onder reacties over de ervaringen van anderen. Bel of mail me gerust om een kennismaking en informatief gesprek te plannen. Dit gesprek is vrijblijvend, er zitten geen verplichtingen aan.

Heeft het overlijden al plaats gevonden dan stem ik telefonisch met u af hoe en welke stappen we het eerste zullen zetten. Vaak is de eerste stap dat we een tijd afspreken om elkaar  te ontmoeten.

Afscheid nemen is niet loslaten maar een andere manier van vasthouden, stapje voor stapje. U hoeft het niet alleen te doen ArtsLommelen Uitvaartverzorging helpt en denkt met alle liefde en respect met u mee.

Foto; Gonnie Helfrich

Wilt u meer informatie en contactgegevens van ArtsLommelen Uitvaartverzorging, bezoek dan onze bedrijvengids.

Geplaatst in categorie: Leverancier aan het woord

Geplaatst in tags: afscheid begrafenis crematie nabestaanden overlijden uitvaartceremonie uitvaartverzorging