Barrett & Buitendijk Postmortemcare

Gesponsord bericht

Barrett & Buitendijk Postmortemcare. Specialistische, betaalbare uitvaart- en overledenenzorg. Renate Barrett en Sylvia Buitendijk zijn gediplomeerde deskundigen met ruim 10 jaar ervaring binnen de uitvaartbranche. Zij vinden dat elke overledene zorg verdient die met liefde, respect en professionaliteit wordt uitgevoerd. Zij stellen zich graag aan u voor.

Wie zijn wij?

Renate Barrett en Sylvia Buitendijk, gepassioneerde professionals binnen de branche met jarenlange ervaring en beschikkend over alle benodigde certificering. We zijn “doodgewoon” en toegankelijk voor iedereen.

Wat doen wij?

Wij verzorgen gehele uitvaarten groot of klein, maar bovenal betaalbaar!

Ook kan er beroep op ons worden gedaan in het geval een overledene is onderverzekerd of zelfs helemaal niet verzekerd is. In samenwerking met “Samsam uitvaartcoaching” zetten wij ons dan in om naar een passende oplossing te zoeken, zodat een waardig afscheid toch mogelijk is. De voornaamste reden dat wij betaalbaar kunnen zijn, is dat we alles zelf doen, van de eerste verzorging tot en met het laatste afscheid.

We hebben een eigen overbreng auto en beschikken over alle benodigdheden en faciliteiten, dus hoeven we geen dure externe partijen in te huren! Prettig daarbij voor de nabestaanden is ook, dat die steeds dezelfde gezichten zien en zodoende niet steeds hun verdriet met jan en alleman hoeven te delen.

Een (kosteloos) gesprek aan huis over de uitvaart wensen, is zelfs bij leven al mogelijk!

Tevens verzorgen wij presentaties in buurthuizen, genaamd “doodgewoon” met als doel de mensen wegwijs te maken op gebied van verzekering en uitvaart, maar vooral; hoe het allemaal voordeliger en menselijker kan!

 

Wat kunnen wij bieden bij de laatste zorg?

  • Persoonlijke verzorging; Wassen, kleden, make-up, onzichtbare make-up,  air-brush make-up, haarstyling, haarverplaatsing, scheren, handen en nagels.
  • Technische verzorging; Verwijderen van katheter, infuus, stoma of hartmonitor en het op natuurlijke wijze sluiten van ogen en mond.
  • Indien noodzakelijk; Maaglavage en/of abdominale punctie en holtebehandeling.
  • (Complexe) reconstructies; Denk aan het wegwerken/camoufleren van verwondingen, hechtingen, etc. Maar ook anatomische schedel- en aangezicht reconstructies.

 

Zelfs als wordt aangenomen dat een open kist onmogelijk is, doen wij ons uiterste best om toch die deksel eraf te kunnen laten!

Wilt u meer informatie over Barrett & Buitendijk Postmortemcare bezoek dan onze bedrijvengids, u vindt hier ook de contactgegevens.

 

Geplaatst in categorie: Leverancier aan het woord

Geplaatst in tags: Laatste zorg overledenenzorg overlijden postmortem uitvaartzorg