Cobi Kempe Zorg in rouw

Cobi Kempe, Zorg in rouw. In een moeilijke tijd loopt Cobi graag een eindje naast u. Met persoonlijke aandacht als nabestaandenbegeleider, kan Cobi u vóóraf, rondom en na een overlijden terzijde staan.

“Hoe zou u geholpen willen worden als u weet dat u niet meer kunt genezen? Wilt u praten met iemand over alles wat er in uw hoofd omgaat? Hoe u het een en ander nog kan regelen zodat u uw partner niet als spoorzoeker achter hoeft te laten? Ik vervang geen arts of verpleegkundige, ik voeg een dimensie toe. Ik kan wel vragen beantwoorden over het proces van sterven en de werking van pijnmedicatie, palliatieve sedatie en de zorg rondom overlijden. Ik biedt, door te luisteren, vragen te beantwoorden en te praten verlichting bij u.

Praten helpt! De laatste levensfase staat bol van emoties. We praten vertrouwelijk, maar ook luchtig. Dit geeft rust en duidelijkheid. Zo’n gesprek wil u niet altijd voeren met uw naaste om dat hij/zij haar eigen verdriet al met zich mee draagt. U wilt die persoon niet tot last zijn.

Door mijn aanwezigheid probeer ik te voorkomen dat dingen onuitgesproken blijven, dat maakt het makkelijker om de realiteit te aanvaarden. We bekijken de zaken die op dit moment belangrijk zijn.”

Wilt u meer informatie over Cobi Kempe Zorg in rouw, bezoek dan onze bedrijvengids.

Geplaatst in categorie: Leverancier aan het woord

Geplaatst in tags: afscheid begrafenis condoleance crematie Crematorium Dood Gedenkplaats grafsteen Herdenken kist nabestaanden nazorg overlijden Palliatieve zorg rouwbegeleiding rouwcentrum rouwen rouwkaart rouwverwerking uitvaart-inside Uitvaart-Platform.nl uitvaartbegeleiding uitvaartbloemen uitvaartbranche uitvaartcatering Uitvaartdienst uitvaartfotografie Uitvaartinside uitvaartmuziek Uitvaartplatform Uitvaartverzekering Uitvaartwensen. urn verlies