Derks Uitvaartmobiliteit – De transitie richting duurzame uitvaartmobiliteit

Derks Uitvaartmobiliteit – De transitie richting duurzame uitvaartmobiliteit. Derks Uitvaartmobiliteit zet de komende jaren vol in om de transitie naar zero emissie samen met haar klanten waar te maken. De oplossing voor duurzame uitvaartmobiliteit is namelijk 100% elektrisch rijden of alternatieven hierop.

De uitvaartbranche in Nederland kan vooroplopen in deze transitie, omdat de actieradius en het laadvermogen met name bij staatsievervoer geen grote issues zijn.

Vervoerders en uitvaartondernemers voor wie 100% elektrisch rijden vandaag nog niet de oplossing is helpen wij graag met leaseoplossingen, zodat we in gezamenlijkheid de transitie naar zero emissie soepel laten verlopen. Dit wil zeggen dat er met creatieve leasecontracten al voorgesorteerd kan worden op de transitie naar volledig elektrisch. En al onze Mercedes-Benz E-klasse rouwvoertuigen bieden wij in een plug-in hybride versie aan, als stap richting zero emissie.

Bent u al wel toe aan 100% elektrisch rijden dan kunnen wij u zowel helpen op het gebied van staatsie vervoer als dat van overbrengvoertuigen. Derks Uitvaartmobiliteit biedt de volledig elektrische Indus INNOVé als rouwvervoer aan en de Mercedes-Benz eVito, eV-klasse en de Peugeot e-Expert als 100% elektrische overbrengvoertuigen.

Bent u geïnteresseerd in rouwwagens of overbrengvoertuigen, neem dan een kijkje op https://hearses.eu. Hier vindt u een uitgebreid aanbod. Ziet u de voertuigen liever in het echt, dan bent u welkom in onze showroom in Uden. Onze adviseurs staan u graag te woord.

Altijd in stijl. Daarom Derks.

Wilt u meer informatie over Derks Uitvaartmobiliteit bezoek dan onze bedrijvengids, u vindt hier ook de contactgegevens.

Geplaatst in categorie: Leverancier aan het woord

Geplaatst in tags: elektrisch rouwvervoer overbrengauto rouwvervoer uitvaartmobiliteir zero emissie