Duurzaam Gedenken

Duurzaam Gedenken is een toeleverancier en groothandel in de uitvaartbranche. Zij leveren uitsluitend rechtstreeks aan ondernemingen in de branche (B2B aan Crematoria, uitvaartverzorgers, uitvaartwinkels en steenhouwerijen) zonder tussenhandelaren en rechtstreeks vanaf de fabriek die hun producten exclusief maakt vanuit hun opdrachten.

“Wij leveren vanuit eigen voorraad vanaf onze locatie in Apeldoorn. Wij heten u dan ook van harte welkom voor een bezoek op onze zicht locatie in Apeldoorn.

Eigen glazen urnenlijn

Als Duurzaam Gedenken hebben wij een eigen glazen urnenlijn opgestart in 2020. Onze urnenlijn heet: voor altijd in ons hart.  www.vooraltijdinonshart.nl. Alle urnen hebben aan de onderzijde een opening waar deze gevuld kan worden. De urnen zijn makkelijk afsluitbaar d.m.v. een RVS plaatje die voorzien is van tape.

Op onze site staan  in de webshop de verkoopprijzen vermeld zodat uw klanten zelf rustig een keuze kunnen maken voor een passende herinnering. Uiteraard gaan de bestellingen via uw eigen onderneming. Onze site is alleen een hulpmiddel voor uw onderneming en met de actuele prijzen.

Dealer worden van onze producten? Wij informeren uw onderneming graag.

Glazen tulpenlijn

Wij hebben in onze collectie mooie glazen tulpen in 26 verschillende kleurstellingen. De tulpen zijn 50 cm lang en zijn uitstekend te gebruiken bij een uitvaart. De glazen tulp kan men ook verwerken in een rouwbloemstuk (na de uitvaart kan men de tulp als herinnering mee naar huis nemen). Ook kan er in de knop van de tulp een klein beetje as gemaakt worden en als decoratie in huis gelegd worden. Ook is de tulp uitstekend te gebruiken als decoratie op een grafmonument. De tulp wordt dan los op het graf gelegd i.p.v. echte bloemen in de zomer en wintermaanden. Ook perfect als geschenk te geven bij het aannemen van een uitvaart. De tulp kan t/m de uitvaart bij de overledene blijven en daarna als blijvende herinnering  mee naar huis genomen worden. Mooi gebaar hebben wij inmiddels al ervaren van vele families.

Wij leveren als Duurzaam Gedenken in heel Europa ook een 100% waterdichte kunststof urnenkelder aan begraafplaatsen, Gemeentes en steenhouwerijen vanuit onze eigen productie in Nederland. Onze kelders zijn stapelbaar, licht van gewicht en stabiel en makkelijk te plaatsen. Wij informeren uw onderneming graag over dit product.”

Meer weten en zien over Duurzaam Gedenken, bezoek onze bedrijvengids.

 

Geplaatst in categorie: Leverancier aan het woord

Geplaatst in tags: afscheid begrafenis condoleance crematie Crematorium Dood Gedenkplaats glazen urnen grafsteen Herdenken Herinneringsproducten kist nabestaanden nazorg overlijden Palliatieve zorg rouwcentrum rouwen rouwkaart rouwverwerking uitvaart-inside Uitvaart-Platform.nl uitvaartbegeleiding uitvaartbloemen uitvaartbranche uitvaartcatering Uitvaartdienst uitvaartfotografie Uitvaartinside uitvaartmuziek Uitvaartplatform Uitvaartverzekering Uitvaartwensen. urn verlies