Eerbetoon Uitvaartbegeleiding

Gesponsord bericht

Eerbetoon Uitvaartbegeleiding – Wanneer u uw dierbare verliest, staat uw wereld even stil. Het verdriet is vers en tegelijkertijd moet u een uitvaart regelen. Eerbetoon helpt u om tot een prachtig passend afscheid te komen. Wij weten welke stappen er gevolgd moeten worden en nemen u op betrokken wijze aan de hand. Wij regelen alle praktische zaken, zodat u zich kunt focussen op het naderende afscheid.

Een eerbetoon biedt troost

Afscheid nemen van uw overleden dierbare kan op allerlei manieren. Klein, groots, religieus, ingetogen of meeslepend. In een kerk of crematorium, maar ook in een clubhuis of op een natuurbegraafplaats. Zie het afscheid als een eerbetoon aan het leven dat is geleefd. Een eerbetoon verbindt en biedt troost. Wij organiseren een afscheid dat volledig past bij uw wensen.

Een betaalbare uitvaart regelen

U bent altijd vrij om te kiezen wie de uitvaart zal regelen. Eerbetoon begeleidt uw uitvaart ongeacht waar en hoe u bent verzekerd. Zelfs als u geen verzekering hebt, zijn er mogelijkheden. De kosten hangen af van uw wensen. We nemen de tijd, luisteren goed naar u en informeren u over de mogelijkheden en kosten. Zodat u met rust en aandacht keuzes kunt maken.

Kinderen betrekken bij een afscheid

Een kaarsje aansteken, een gedicht voordragen of de kist beschilderen: Eerbetoon vindt het waardevol om uw kinderen of kleinkinderen een rol in het afscheid te geven. Daarbij houden we rekening bij wat er bij het kind en de leeftijd past. Wat deze rol is maakt niet uit. Het gaat er vooral om dat ieder kind de ruimte krijgt om op zijn of haar manier een steentje bij te dragen.

Een persoonlijke uitvaart bij Eerbetoon

Met rust, aandacht en liefde helpen wij u een betekenisvol en passend afscheid van uw overleden dierbare te realiseren. Samen met u, stap voor stap, met oog voor detail. Centraal staat niet hoe het hoort, maar hoe het precies past of voelt. Het team van Eerbetoon zet zich met hart en ziel voor u in.
Eerbetoon is gevestigd in Woerden, midden in het Groene Hart van Nederland. Een eerbetoon kent echter geen grenzen.

Referenties nabestaanden

‘‘Wij hebben inmiddels veel begrafenissen en crematies meegemaakt maar de ceremonie van gisteren viel ons op door het tempo, de rust en de nieuwe rituelen. U heeft zich werkelijk onderscheiden van andere uitvaartondernemingen en bijgedragen om het leed te verzachten’’
‘‘Karins inlevingsvermogen, rust en professionaliteit gaf ons het vertrouwen wat zo belangrijk is om het afscheid een echt eerbetoon te kunnen laten zijn’’

 

Wilt u meer informatie over Eerbetoon Uitvaartbegeleiding, bezoek dan onze bedrijvengids, u vindt daar ook de contactgegevens.

Geplaatst in categorie: Leverancier aan het woord

Geplaatst in tags: afscheid begrafenis ceremonie crematie eerbetoon overlijden uitvaart uitvaartceremonie