ester van den hoek UITVAART

Gesponsord bericht

ester van den hoek UITVAART – Iedereen is anders, eigen(aardig), bijzonder of heel gewoon, dus is ook elk afscheid anders… ester van den hoek UITVAART is een kleine uitvaartonderneming in Valkenswaard met als trefwoorden: passend, aandacht, eerlijk, warm en origineel. Zij vertelt u graag over haar onderneming.

Bij iedere familie neem ik alle tijd om de overledene en haar/zijn familie te leren kennen. Door samen te praten, herinneringen op te halen en vragen te stellen, wordt het steeds duidelijker hoe het persoonlijke afscheid in de juiste sfeer eruit gaat zien. Op een traditionele locatie of juist een plek die voor jullie heel bijzonder is. Samen geven we invulling aan een mooi afscheid. Mijn ervaring in het organiseren en regelen van grote bijeenkomsten en trainingen komen hierbij goed van pas.

Vooruitdenken en stilstaan bij je eigen afscheid is soms goed. Dit kan wanneer je bijvoorbeeld ziek bent, maar misschien juist ook wel wanneer het goed met je gaat en er “niets” aan de hand is. Het is niet alleen voor jezelf belangrijk je wensen uit te spreken over je eigen afscheid, maar ook voor toekomstige nabestaanden is het goed om te weten wat je precies zou willen.

Je kunt samen met mij vooruitdenken en aangeven wat voor jou belangrijk is bij jouw afscheid en uitvaart. In een vrijblijvend en vooral informerend gesprek nemen we de verschillende mogelijkheden door. Daarna kan ik de wensen op papier zetten. Dit zal op het moment van (plotseling) overlijden een cadeau achteraf aan je nabestaanden zijn.

Omdat ik het zelf heel mooi vind om als familie bloemstukken voor op de kist te maken, wil ik nabestaanden deze mogelijkheid ook geven. Samen met mij kunnen zij een rouwstuk of rouwboeket maken, helemaal naar eigen smaak en uiteraard ook niet al te duur.

Met het organiseren van een passende uitvaart kun je, als je dat wilt,  zoveel er mogelijk rekening gehouden worden met de natuur. Er zijn veel nieuwe ontwikkelingen in de uitvaartwereld die gericht zijn op duurzaamheid. Maar wat is zinvol? Hoe regel je dat praktisch? En wat kun je zelf doen? Ook hier kan ik veel van je vragen beantwoorden.

Wilt u meer weten over ester van den hoek UITVAART, bezoek dan onze bedrijvengids.

 

Geplaatst in categorie: Leverancier aan het woord

Geplaatst in tags: afscheid nabestaanden overlijden rituelen rouwbloemen rouwboeket rouwen uitvaartceremonie