Fading Uitvaartzorg – vakantietijd en het wensenboek

Gesponsord bericht

Fading Uitvaartzorg – vakantietijd en het wensenboek. Allemaal zijn we de uren aan het aftellen. De dagen dat we nog moeten werken en dan eindelijk op vakantie gaan. Een rot jaar achter ons laten, eindelijk weer heerlijk uitgebreid kunnen ademen en ons heerlijk laten gaan bij een lekkere bbq of een heerlijk pilsje of wijntje. De wekker niet zetten. Zalig.

De dag van de vakantie is aangebroken. De koffers staan klaar in de hal. Yeahhh de minuten tellen we af. We kunnen eindelijk gaan. Laatste check: paspoort, creditcard, reisverzekering, routebeschrijving, drinken voor onderweg, iets te eten, vooral de dropjes niet vergeten, zonnebril ligt klaar. De auto is gisteren nog nagekeken. Alles in orde en we kunnen gaan.

Lekker op tijd vertrokken, zodat we het verkeer op de autosnelweg dat wel naar het werk gaat, voor blijven. De eindbestemming is in Spanje. Heerlijk het schiet allemaal bijzonder goed op. Om de 2 soms 3 uurtjes doen jullie met z’n 2 tjes van stoel wisselen. Om de beurt achter het stuur want dat is beter zo. De kinderen slapen zo af en toe. Dan gaat het doorrijden nog beter.

Even een langere stop maken op een van de parkeerplaatsen langs de Franse autobaan. Goed eten allemaal, drinken en vooral niet vergeten even naar het toilet te gaan. Je weet het kinderen: “we stoppen niet bij ieder tankstation omdat iemand zo nodig plassen moet. We willen ook kunnen doorrijden.”

De temperatuur begint iets op te lopen, de vermoeidheid eveneens. In een onbewaakt ogenblik. Boem……. en dan niks meer……doodse stilte.

In Nederland krijgen opa’s en oma’s, broers en zussen het vreselijke bericht. Een uitvaart van dit hele gezin regelen. Nergens in jullie huis kunnen ze papieren vinden hoe jullie een uitvaart voor ogen zien. Wat vinden jullie goed en wat wil je absoluut niet. Jullie spraken er ook nooit over: och dat is voor oude mensen om zich voor te bereiden en er over na te denken.

Dus als u op vakantie gaat, regel dan ook uw laatste wensen, laat uw familie weten wat u wilt mocht er toch iets gebeuren. Dit kan heel gemakkelijk. U vraagt een wensenboek aan waar alles in komt te staan zoals u uw uitvaart ziet. Laat uw familie of vrienden weten waar dit boekje ligt. Stel dat er iets mis gaat dan zijn uw nabestaanden toch een beetje voorbereid op het regelen van uw uitvaart.

Fijne vakantie en kom uitgerust en goed weer thuis.

Wilt u meer informatie of contactgegevens van Renate en Mariet van Fading Uitvaartzorg, bezoek dan onze bedrijvengids. Neem ook eens een kijkje bij onze Uitvaartkluis.

 

Geplaatst in categorie: Leverancier aan het woord

Geplaatst in tags: nabestaanden overlijden uitvaartkluis wensen wensenboekje