Marijke Rosmolen Fotografie pure foto’s

Gesponsord bericht

Marijke Rosmolen Fotografie pure foto’s. Door de intense emoties tijdens het afscheid kan het moeilijk zijn alles te onthouden. Je herinneringen vervagen snel en je hebt misschien niet alles goed meegekregen.

Foto’s houden de herinnering levend. Op de beelden ziet u alle mooie, troostende momenten die u destijds hebt gemist. Dit geeft steun en helpt bij het rouwproces.

Afscheidsfoto’s zijn ook een fijne manier om met kinderen in gesprek te gaan over het afscheid. U bepaalt zelf wat u ze laat zien, en zo kunnen zij het afscheid beleven zonder de heftige emoties van het moment. Ook voor dierbaren die zelf niet aanwezig konden zijn, zijn afscheidsfoto’s erg fijn. Zo krijgen zij toch een tastbaar beeld van het afscheid en de sfeer.

Mijn Passie

Mijn passie voor fotografie zit niet in het maken van foto’s. Het zit voor mij in het vastleggen van die herinneringen, die voor u de moeite waard zijn om nu, morgen en later opnieuw te kunnen herleven.

Mijn Werkwijze

Ik zie, ik zie wat u niet ziet! Iedere foto heeft zo zijn eigen verhaal, waarin elke vorm van emotie wordt vastgelegd. Van klein tot groot, jong of oud.

… mijn uitdaging: het maken van spontane en pure foto’s en daarom is het voor mij belangrijk om zo onopvallend mogelijk aanwezig te zijn. Uiteraard wordt er vooraf besproken met de nabestaanden en/of uitvaartverzorger wat er gefotografeerd mag worden.

Wilt u meer weten over Marijke Rosmolen Fotografie, bezoek dan onze bedrijvengids.

Geplaatst in categorie: Leverancier aan het woord

Geplaatst in tags: afscheid begeleider bij afscheid en verlies begrafenis condoleance crematie Crematorium Dood Gedenkplaats grafsteen Herdenken herinneringsfotografie kist nabestaanden nazorg overlijden Palliatieve zorg rouwcentrum rouwkaart rouwverwerking uitvaart-inside Uitvaart-Platform.nl uitvaartbegeleiding uitvaartbloemen uitvaartbranche uitvaartcatering uitvaartceremonie Uitvaartdienst Uitvaartfotograaf uitvaartfotografie Uitvaartinside uitvaartmuziek Uitvaartplatform Uitvaartverzekering Uitvaartwensen. urn