Mariska de Jong Uitvaartverzorging, een kleurrijk uitvaartbedrijf

Mariska de Jong Uitvaartverzorging, een kleurrijk uitvaartbedrijf gevestigd in Haarlem, werkt niet alleen landelijk maar verzorgt ook uitvaarten in Suriname.

Mariska werkt samen met haar pas opgeleide protegé Jamy-Lee Vrede aan uitvaarten waarin kwaliteit en prijs hoog in het vaandel staan. Of het een Hollandse uitvaart is of een Surinaamse, Mariska en Jamy-Lee maken er iets unieks van. Beiden zijn bekend met allerlei rituelen en hebben een groot netwerk voor het inhuren van specialisten.

Mariska over Uitvaart-Platform.nl; ´Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met Uitvaart-Platform.nl. Het is niet alleen tegen een scherpe prijs een advertentie en een bedrijfspagina te hebben, maar ook het promoten van onze dienstverlening op de social mediakanalen. Een zeer belangrijke marketing tool waar zij heel goed op inspelen. Gunstig voor hen, maar zeker ook voor ons als ondernemers die hun bedrijf meer zichtbaarheid willen geven.

Verder heb ik ook een mooie banner voor nog meer zichtbaarheid. Een prachtige samenwerking dus! En ik maak veelvuldig gebruik van hun condoleance pagina, de condoleances kunnen zowel privé als openbaar geplaatst worden. Kortom, ik ben een zeer tevreden klant en geniet van de fijne samenwerking met hen´.

Wilt u meer informatie over de Jong Uitvaartverzorging, bezoek dan onze bedrijvengids. Of wilt u meer weten over Surinaamse Uitvaarten, klik hier.

Geplaatst in categorie: Leverancier aan het woord

Geplaatst in tags: afscheid begrafenis ceremonie crematie multicultureel overlijden rituelen Surinaamse Uitvaart uitvaartceremonie