Monuta Roel van der Wielen

Monuta Roel van der Wielen. Ik krijg vaak de vraag wat het verschil is tussen een ‘moderne’ uitvaartondernemer en een meer traditionele.

De periode na het verliezen van je geliefde, een gezins- of een familielid zou moeten worden geleid, in een tijd van persoonlijke betrokkenheid verwachting en individualiteit, in plaats van door conventie en verplichtingen.

Na veel onderzoek en tijd doorgebracht te hebben met andere vooruitstrevende uitvaartondernemers, kon ik zien hoe de hele ervaring van een uitvaart veel meer in overeenstemming zou kunnen zijn met de moderne tijd.

Een eerste gesprek met mij gaat niet over het ‘verkopen’ van een uitvaart. Het is leren over wie is jouw dierbare en wat je denkt dat goed en fout zou zijn bij het plannen van de uitvaart. Ik gebruik een modern, licht en luchtig kantoor. Geen intimiderende deur om doorheen te lopen… Maar ik kan je ook gewoon ontmoeten in het comfort van je eigen huis. Je hebt meer keuzes dan je beseft.

Je bent bijvoorbeeld niet beperkt tot het gebruik van een uitvaartcentrum, of een crematorium.. Er zijn meer inspirerende locaties! Thuis, een theater, een rondvaartboot, een bruin café, het Zaantheater, de Bullekerk, het park en nog veel meer. Het zijn slechts wat voorbeelden.

Als het idee van een zwarte rouwauto en een grote bijeenkomst je niet aanspreekt, dan is er absoluut geen verplichting daartoe. Roze, wit, blauw, rood, een rouwbus, een paardenkoets of een bakfiets het is allemaal mogelijk!

Wil je foto’s of video van de uitvaart, een kroket, zuurstokken, haring, een oliebol of toch het plakje cake op de condoleance? Het kan allemaal! Ik heb bij mogen dragen aan het creëren van prachtige en intieme uitvaarten met slechts één, twee of 30 familieleden. Maar ik heb ook bijzondere prestigieuze ceremonies georganiseerd met meer dan 300 aanwezigen.

Het is nooit leuk om geconfronteerd te worden met het plannen van een uitvaart maar ik ben hier om je te begeleiden en om het makkelijker te maken waar ik kan. De eerste stap, als je geconfronteerd wordt met het verlies van een dierbare, is om mij gewoon te bellen. Ik ben hier om te luisteren en te helpen.

Wilt u meer informatie over Monuta Roel van der Wielen, bezoek dan onze bedrijvengids, u vindt hier ook de contactgegevens.

Geplaatst in categorie: Leverancier aan het woord

Geplaatst in tags: afscheid begrafenis condoleance crematie Crematorium Dood Gedenkplaats grafsteen Herdenken kist nabestaanden nazorg overlijden Palliatieve zorg rouwcentrum rouwkaart rouwverwerking uitvaart uitvaart-inside Uitvaart-Platform.nl uitvaartbegeleiding uitvaartbloemen uitvaartbranche uitvaartcatering uitvaartceremonie Uitvaartdienst uitvaartfotografie Uitvaartinside uitvaartmuziek Uitvaartplatform Uitvaartverzekering Uitvaartwensen. urn verlies