Nabestaanden Ontzorgd voor het afhandelen van een nalatenschap

Gesponsord bericht

Nabestaanden Ontzorgd voor het afhandelen van een nalatenschap. Oftewel een essentiële goedkope aanvulling bij het afhandelen van de nalatenschap en bijna altijd betaald uit de overlijdensrisicoverzekering! Gerard Wiegman informeert u hier over.

De afgelopen week weer in de praktijk ervaren. Wat zijn er nog veel mensen die niets geregeld hebben bij overlijden waardoor de familie in grote problemen komt. Of het nu gaat om een partner die er financieel flink op achteruit gaat en moet verhuizen of een conflict in de familie waardoor de erfenis gedurende jaren niet kan worden verdeeld terwijl er wel vast erfbelasting betaald moet worden.

Afhandeling nalatenschap

Uit gesprekken met nabestaanden blijkt dat zij bijna altijd geconfronteerd worden met verschillende problemen bij de afhandeling van een nalatenschap. Soms gaat het om relatief eenvoudige zaken zoals het omzetten van een mobiele telefoon of het beëindigen van een lidmaatschap, maar ook complexere zaken komen aan de orde. Moet ik de erfenis wel of niet (beneficiair) aanvaarden of verwerpen? Is een verklaring van erfrecht noodzakelijk? Hoe maak ik een boedelbeschrijving? En hoe doe ik aangifte erfbelasting? Hoe incasseer in beleggingen? En hoe verdeel ik de erfenis eerlijk in nagedachtenis van de overledene?

Totaaloplossing

Nabestaanden Ontzorgd biedt een totaaloplossing aan voor het afhandelen van de gehele administratieve rompslomp na overlijden. Via een uniek systeem van i-executeur kunnen we op een efficiënte en kostenbesparende manier alle zaken deskundig netjes van A-Z afhandelen. Wij handelen niet alleen de papieren administratie af zoals het omzetten of beëindigen van abonnementen en verzekeringen, maar helpen ook bij het op orde brengen van de nieuw ontstane financiële situatie en het afhandelen van de digitale nalatenschap: staan er nog foto’s en filmpjes in de cloud en moeten accounts van Facebook, PayPal of e-mail worden opgezegd? En natuurlijk testamentaire of wettelijke verdeling van de nalatenschap.

Vaste prijs

Om dit allemaal in goede banen te leiden werkt Nabestaanden Ontzorgd systematisch met heldere overzichten voor alle betrokken nabestaanden. Niet met een uurtarief, maar wel tegen een vooraf vastgestelde projectprijs vanaf € 995,–inclusief, welke een schijntje is van de kosten die een notaris met zich meebrengt. Zo kunt u zonder administratieve zorgen weer verder met het verwerken van uw verlies.

Voor een korte introductie zie het animatiefilmpje, of bezoek onze pagina in de bedrijvengids.

Geplaatst in categorie: Leverancier aan het woord

Geplaatst in tags: afscheid Erfenis nabestaanden nalatenschap notaris overlijden