Wilt u ontdekken of er een match is tussen u en het werk in de uitvaartbranche?

Wilt u ontdekken of er een match is tussen u en het werk in de uitvaartbranche? Wij van Après La Vie Academie nemen u graag mee in de ontdekkingstocht door u alles over de opleiding en de Après la Vie Academie te vertellen. Juist in deze tijd is het belangrijk dat u als professional in de uitvaartbranche het verschil kunt maken en u blijvend in ontwikkeling bent. Want alles in dit vak vraagt een deskundige, persoonlijke en eigentijdse aanpak. U kunt het immers altijd maar één keer doen.

Tijdens de opleiding krijgt u een grote hoeveelheid vakkennis aangereikt. Van het aannemen, organiseren en begeleiden van een overlijden tot aan alles omtrent de nieuwe generatie betrekken bij het afscheid. Van het verzorgen van een overledene tot aan het schrijven van een In Memoriam. Alles komt in deze opleiding aan bod. Naast het aanreiken van vakkennis richt de opleiding zich vooral op het ontwikkelen van een professionele attitude en werkhouding. Door het brede team aan professionals uit de praktijk ontwikkelt u uzelf als eigentijdse uitvaartbegeleider. Elke lesdag bestaat uit theorie, onderwijsleergesprekken, verwerkingsopdrachten, casuïstiek, brainstormen en verdere vormen van interactieve educatie.

Après la Vie Academie is er voor degenen die nieuw zijn in de uitvaartbranche, al ervaring hebben of in hun eigen professie meer kennis en ervaring willen internaliseren. Après la Vie Academie biedt educatie die de dood overstijgt en zorgt dat u permanent kunt blijven leren.

Wilt u meer weten over Apres la Vie Academie, bezoek dan de bedrijvengids.

Geplaatst in categorie: Leverancier aan het woord Nieuws

Geplaatst in tags: afscheid begrafenis crematie educatie overlijden uitvaart uitvaartbranche uitvaartceremonie vakkennis