Vergeetmeniet Uitvaartzorg

Vergeetmeniet Uitvaartzorg – Het zijn de herinneringen die achterblijven. Het overlijden van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. Er is verdriet en tegelijk moet er veel geregeld worden. Chantal Roedema is zelfstandig uitvaartverzorger en ondersteunt en begeleidt u in deze periode, zij neemt alle tijd voor u om de uitvaart zo persoonlijk en passend mogelijk te maken. Haar motto is dan ook ;“Samen maken we het afscheid tot een waardevolle herinnering”.

Waarom is Chantal Roedema zelfstandig uitvaartverzorger?

Vroeger, was ik wel bang voor de dood. Een dood vogeltje bracht me al van mijn stuk. Maar ik had ook al vroeg interesse voor rouwberichten en kaarten. Die las ik allemaal aandachtig en stelde me voor wat en wie erachter zat. Door overlijdens in mijn directe omgeving, werd mijn interesse voor de uitvaartzorg steeds groter en heb toen besloten een opleiding te gaan volgen. In oktober 2018 heb ik besloten de stap te zetten om voor mezelf te beginnen met Vergeetmeniet Uitvaartzorg en daarmee te gaan doen waar mijn hart ligt, namelijk mensen begeleiden bij het afscheid nemen van een dierbare met alles wat erbij komt kijken.

Waar staat Vergeetmeniet Uitvaartzorg voor?

Op een waardige en passende manier afscheid nemen van een dierbare is een belangrijk element in de rouwverwerking. Ik wil alle tijd nemen voor de nabestaanden en het ook echt hún afscheid laten zijn. Daarbij denk ik graag mee in het zo persoonlijk mogelijk maken van het afscheid. U kunt ook met mij in gesprek gaan wanneer u weet dat het afscheid van het leven binnenkort verwacht wordt of als u zelf uw wensen kenbaar wilt maken. Dit kan met mij in een wensengesprek, hiervoor kunt u geheel vrijblijvend een afspraak met mij maken.

In welke regio’s is Vergeetmeniet Uitvaartzorg werkzaam?

Vergeetmeniet bloem

Vergeetmeniet Uitvaartzorg gevestigd in Tzum is voornamelijk werkzaam in de gemeente Waadhoeke, Franeker en omstreken, Harlingen, Leeuwarden en Súdwest Fryslân, Bolsward, Sneek en omstreken. Mijn beschikbaarheid geldt voor de gehele provincie Friesland en in overleg ook daarbuiten.

Bij een overlijden kunt u Chantal dag en nacht bereiken, voor contactgegevens en meer informatie over Vergeetmeniet Uitvaartzorg, bezoek onze bedrijvengids.

Geplaatst in categorie: Leverancier aan het woord

Geplaatst in tags: afscheid begrafenis catering condoleance crematie Crematorium Dood Gedenkplaats grafsteen Herdenken kist nazorg overlijden Palliatieve zorg rouwcentrum rouwkaart rouwverwerking uitvaart uitvaart-inside Uitvaart-Platform.nl uitvaartbegeleiding uitvaartbloemen uitvaartbranche uitvaartcatering uitvaartceremonie Uitvaartdienst uitvaartfotografie Uitvaartinside uitvaartmuziek Uitvaartplatform Uitvaartverzekering Uitvaartwensen. urn