Bloemetje op het graf een unieke service in Nederland

Bloemetje op het graf een unieke service in Nederland! Zo uniek dat zij nu ook gevonden worden over de grens, sterker nog tot aan de Verenigde Staten aan toe!

 

Eigenaar Richard maakt het mogelijk om de rustplaats van de overledene vanuit huis op een veilige en betrouwbare manier te voorzien van een mooie bos bloemen. Vaak is het erg lastig om een graf te bezoeken, openingstijden van begraafplaatsen die niet aansluiten bij werktijden, een druk sociaal leven enz.

Bezorgd wanneer u maar wilt

Ook is niet iedereen, denk daarbij aan ouderen, in de gelegenheid om een graf te bezoeken. Richard bezorgt daarom dan ook verse bossen bloemen op het graf zo vaak als u wilt. Tevens zorgt hij er voor dat het graf er weer mooi en onkruidvrij bij ligt. Dit kan eenmalig zijn maar ook bijvoorbeeld op voor u belangrijke data zoals verjaardag, Moederdag etc. U geeft aan Richard de gewenste bezorg dag door, de begraafplaats en het grafnummer.

Als de bloemen bij het graf staan wordt daar een foto van gemaakt zodat u kunt zien hoe mooi uw bos staat op de rustplaats van uw dierbare. U ontvangt de foto als herinnering per e-mail of what’s-app.

Aanvragen van heinde en verre

Inmiddels heeft Richard zelfs opdrachten gekregen uit andere landen, zelfs vanuit Amerika. Ook daar vandaan komen dan mooie en dankbare woorden. Soms moet Richard ook creatief zijn in het bedenken van oplossingen. Denk daarbij onder andere aan betalingen vanuit het buitenland, I-Deal wordt niet overal ondersteund.. De service van Richard gaat dus net een stapje verder, hij denkt met de klant mee, in oplossingen en niet in problemen.

De wens naar het leveren van grafkaarsen bij de bloemen werd steeds vaker genoemd dus ook dat behoort nu tot het assortiment.

Dit alles in combinatie met de snelle en vakkundige levering heeft er zelfs toe geleid dat iemand een gift heeft gedaan.

Inmiddels heeft Richard al een mooie groep vaste klanten. De mogelijkheid bestaat ook om een abonnement af te nemen, al heeft dit nog verbetering nodig zodat Richard het ook op zijn website kan gaan aanbieden. Maar daar wordt hard over nagedacht en aan gewerkt.

 

Wilt u meer weten over Bloemetje op het Graf bezoek dan onze bedrijvengids, u vindt daar ook de contactgegevens.

Geplaatst in categorie: Nieuws

Geplaatst in tags: afscheid begraafplaats bezorging biologische urn bloemen bloemetje op het graf condoleance Crematorium Dood Gedenkplaats grafonderhoud grafsteen Herdenken kist Laatste zorg nabestaanden nazorg overlijden Palliatieve zorg rouwcentrum rouwkaart rouwverwerking uitvaart-inside Uitvaart-Platform.nl uitvaartbegeleiding uitvaartbloemen uitvaartbranche uitvaartcatering Uitvaartdienst uitvaartfotografie Uitvaartinside uitvaartmuziek Uitvaartplatform Uitvaartverzekering Uitvaartwensen. uitvaartzorg verlies