Creatieve rouwverwerking met Dee-Sign

Creatieve rouwverwerking met Dee-Sign, met creatieve rouwverwerking gaat u samen met uw gezin, vrienden of alleen, onder begeleiding van Desiree uw rouwproces aan. Samen creëren en herinneren.

Met de kleding van uw overleden dierbare gaat u zelf uw tastbare herinnering maken. Denk hierbij aan een kussen, een plaid, knuffel of misschien werkt u liever met een doek, verf en kwasten.

U kunt het rouwproces alleen aangaan maar het is ook uitermate geschikt om met uw familie, vrienden of kinderen te doen. Samen creëren, het gesprek aangaan, herinneringen ophalen en emoties delen. Het rouwproces is vallen en opstaan. De ene dag gaat en voelt u zich beter als de andere.

Een tastbare herinnering kan een stukje troost bieden op de dagen dat u het nodig heeft. Hoe fijn is het als u te samen het proces aan kunt gaan. Ik sta naast u om u te begeleiden in het creatieve rouwproces. De creatieve rouwverwerking bestaat uit 3 of 5 sessies van 2 uur per sessie. Mocht u behoefte hebben aan meer begeleiding of om nog een tastbare herinnering te maken dan is dat uiteraard mogelijk.

Mag ik er voor u zijn?

Desiree Dering (Dee) // Dee-Sign

Wilt u meer informatie over creatieve rouwverwerking met Dee-Sign? U bent van harte welkom in de praktijk van Dee-Sign in Lekkerkerk, een lekkere bak koffie of thee staat daar voor u klaar. Bezoek de bedrijvengids voor de contactgegevens en meer voorbeelden van allerlei creaties. 

 

Geplaatst in categorie: Nieuws

Geplaatst in tags: creatieve rouwverwerking Herinneringsproducten rouwen tastbare herinnering Vedriet verlies