Dragers Centrale Utrecht en DCU Verzorging

Dragers Centrale Utrecht en DCU Verzorging, verzorgt professionele dragers en gekwalificeerd personeel voor het verzorgen en overbrengen van overledenen.

Bron: Rob de Joode – Fotografie

Daarnaast bieden zij ook ondersteuning op het gebied van gastvrouwen/-heren, chauffeurs en uitvaartbegeleiders. Verder kunnen zij onder andere van dienst zijn voor het verzorgen van aangifte van overlijden bij de gemeente, het leveren van rouwgoederen en rijden van staatsievervoer. Het personeel is ervaren en betrokken. Zij werken in een sfeer van rust en respect naar overledene en nabestaanden.

Tevens kunt u bij hen een loopkoets inhuren om de overledene op een waardige wijze te vervoeren, eventueel in combinatie met dragers.

In hun dienstverlening hechten zij veel waarde aan het tegemoet komen aan de wensen van hun klanten. Heeft u interesse, neem dan gerust contact met hen op, zij staan u graag te woord.

U vindt Dragers Centrale Utrecht en DCU Verzorging in onze bedrijvengids.

Geplaatst in categorie: Nieuws

Geplaatst in tags: afscheid begrafenis condoleance crematie Crematorium Dood dragers Gedenkplaats grafsteen Herdenken kist nabestaanden nazorg overlijden Palliatieve zorg rouwcentrum rouwkaart rouwvervoer rouwverwerking uitvaart-inside Uitvaart-Platform.nl uitvaartbegeleiding uitvaartbloemen uitvaartbranche uitvaartcatering Uitvaartdienst uitvaartfotografie Uitvaartinside uitvaartmuziek Uitvaartplatform Uitvaartverzekering Uitvaartwensen. urn verlies