Een uitvaart in een afscheidstuin

Heeft u weleens nagedacht over een uitvaart in een afscheidstuin? Er is tegenwoordig zoveel mogelijk op het gebied van uitvaarten. U kunt het zo persoonlijk maken als dat u zelf wil. Huize Vossendel heeft een prachtige afscheidstuin die ze graag aan u beschikbaar stellen om op een persoonlijke manier afscheid te nemen van uw dierbare overledene.

“Afscheid nemen is vaak verdrietig. Een mooi en waardevol afscheid gunnen wij iedereen.”

Achter de poorten van Huize Vossendel wordt u door Eugène & Mariëlle warm en gastvrij onthaald en verzorgen zij met zorg en aandacht én op een persoonlijke manier het afscheid van uw dierbare. Veel mensen denken dat de eerste stap na het overlijden is de verzekering te bellen. Dit hoeft niet.

Neem de rust en ruimte om te bedenken wat u zelf graag wil en praat erover met elkaar. U mag zelf uw uitvaartbegeleider kiezen, ongeacht uw verzekering. U mag de uitvaart ook (gedeeltelijk) zelf regelen en u bepaalt zelf waar u het afscheid wil laten plaatsvinden. Eugène & Mariëlle hebben al diverse uitvaartbegeleiders en families in hun tuin mogen ontvangen.

Een uitvaart in een afscheidstuin

Een mooi, warm en persoonlijk afscheid in alle rust en ruimte met uw dierbaren. Dat vinden zij belangrijk. Dat is dus op de plaats of plaatsen waar u dat zelf wilt. Bij hun in de afscheidstuin heeft u alle tijd en rust voor het afscheid. De tuin is een besloten tuin. U bent als enige gezelschap aanwezig en de tuin is de hele dag voor u ter beschikking. Wilt u een paar uur blijven of de hele dag met de overledene in uw midden? Dat mag en kan allemaal. Hoe fijn is dat!?

Een traditionele koffietafel of juist een borrelmiddag? Het kan gewoon! Ook de catering kan helemaal naar uw eigen wensen vormgegeven worden. Zij staan u daar graag in bij.

“Onze passie en ons doel is door persoonlijk contact en in alle rust uw afscheid te faciliteren.”

Eugène & Mariëlle ontvangen u en uw dierbaren graag voor een mooi en warm afscheid.

 

Wilt u meer informatie zien over Huize Vossendel en de mogelijkheid van een uitvaart in een afscheidstuin?  Bezoek dan onze bedrijvengids, u vindt daar ook de contactgegevens.

Geplaatst in categorie: Nieuws

Geplaatst in tags: afscheid condoleance Crematorium Dood Gedenkplaats grafsteen Herdenken kist nazorg overlijden Palliatieve zorg rouwcentrum rouwkaart rouwverwerking uitvaart uitvaart-inside Uitvaart-Platform.nl uitvaartbegeleiding uitvaartbloemen uitvaartbranche uitvaartcatering Uitvaartdienst uitvaartfotografie Uitvaartinside Uitvaartlocatie uitvaartmuziek Uitvaartplatform Uitvaartverzekering Uitvaartwensen. unieke uitvaart locatie urn