Evertree Nederland – urn met herinneringsboom

Evertree Nederland – Uit de Evertree-urn groeit een herinneringsboom. Evertree is een 100% biologische urn voor mens en dier die uit as en herinneringen aan onze dierbaren een levensechte boom laat groeien.

Wat de Evertree urn zo bijzonder maakt? Door weer de liefde en zorg te geven na het planten van een boomzaad in de Evertree-urn groeit uit de as van uw geliefde een mooie boom. En daar dankt de urn natuurlijk zijn naam aan: voor altijd leeft de overledene voort in een nieuwe boom.

Volledig biologische boom-urn

Gerrit en Corinna Werkman zagen de Evertree in Duitsland en wisten het meteen. Die duurzame en betekenisvolle urn moet naar Nederland komen. Inmiddels zijn ze exclusief leverancier van deze volledig biologische boom-urn, de Evertree-urn. Gerrit en Corinna weten wat het is om afscheid te moeten nemen van dierbaren. Dit hebben zij zelf ook de afgelopen jaren mee moeten maken. Daarom begrijpen ze nu maar al te goed hoe fijn het is als dat verlies dan in ieder geval nog een waardevolle en duurzame bijdrage aan de aarde geeft. Een boom die CO2 opneemt en een ontmoetingsplek biedt om herinneringen te delen, troost te bieden en het leven te vieren.

LET YOUR MEMORIES GROW

Nabestaanden kunnen kiezen uit vijf verschillende boomzaden: wilde appel, rode beuk, lijsterbes, robinia/acacia en spar. In uw eigen tuin een herinnering zien groeien heeft toch iets moois en bijzonders. Bij elke blik naar de boom, een warm gevoel door de herinnering die u herbeleeft.

Wilt u meer weten over Evertree Nederland, bezoek dan onze bedrijvengids, u vindt hier ook de contactgegevens.

Geplaatst in categorie: Nieuws

Geplaatst in tags: afscheid Grafmonument herinneringsboom Herinneringsproducten herinneringsurn overlijden urn urnen