HB-Grafdoeken, tijdelijke grafdoeken

HB-Grafdoeken, tijdelijke grafdoeken. Juist in de periode volgend op de begrafenis wordt het graf meestal erg vaak bezocht. Om het graf in deze periode niet anoniem en leeg te laten zijn maar het juist een eigen vertrouwde plek te geven, is een tijdelijk grafdoek een praktische en stijlvolle oplossing.

Waarom een tijdelijk Grafdoek?

Nadat een dierbare is begraven heeft een graf de eerste maanden tot soms tot een jaar een vaak anonieme aanblik. Het plaatsen van een grafmonument kost immers de nodige tijd. In een moeilijke tijd moet de nabestaande(n) een keuze maken voor een definitief gedenkteken. Ook speelt de levertijd een rol en om verzakking van het graf te voorkomen, moet de grond rondom het graf tot rust komen.

Om te voorkomen dat in die periode het graf er leeg en onpersoonlijk uitziet is een grafdoek van HB-Grafdoeken.nl een mooie oplossing. Tijdelijk, praktisch en stijlvol! Het doek geeft een vertrouwd aanzicht, maakt de rustplaats herkenbaar en bovendien ook nog eens persoonlijk. En doordat het graf niet meer anoniem is kunt u zorgvuldig en in alle rust een mooi definitief monument uitkiezen.

Bestaand of eigen ontwerp?

U kunt een keuze maken uit een bestaand ontwerp maar er bestaat ook  de mogelijkheid om een doek op maat te laten maken. Denk daarbij aan bijvoorbeeld een afdruk van de rouwkaart, een tekening of de favoriete bloemen van de overledenen, elk idee is bespreekbaar en wellicht ook uitvoerbaar. In de webshop maakt u de keuze tussen een bestaand ontwerp of een eigen ontwerp. Ook de taal hoeft niet persé in het Nederlands te zijn, oftewel veel is mogelijk!

De doeken zijn gemaakt van 270 g/m2 mesh doeken. Het mesh doek heeft kleine gaatjes waardoor de regen de grond bereikt en niet op het doek blijft liggen. De bedrukking is UV-bestendig en voorzien van RVS ringen. De doeken hebben een formaat van 75 x 180cm maar afwijkende maten zijn in overleg ook leverbaar.

Het plaatsen van het grafdoek is eenvoudig en makkelijk. U kunt het doek zelf bevestigen in de grond met de meegeleverde grondpennen.

 

Wilt u meer informatie over HB grafdoeken.nl, bezoek dan onze bedrijvengids

Geplaatst in categorie: Nieuws

Geplaatst in tags: afscheid begraafplaats begrafenis condoleance crematie Crematorium Dood Gedenkplaats graf grafdoeken Grafmonument grafsteen Herdenken kist mesh doek nabestaanden nazorg overlijden Palliatieve zorg rouwcentrum rouwkaart rouwverwerking uitvaart-inside Uitvaart-Platform.nl uitvaartbegeleiding uitvaartbloemen uitvaartbranche uitvaartcatering Uitvaartdienst uitvaartfotografie Uitvaartinside uitvaartmuziek Uitvaartplatform Uitvaartverzekering Uitvaartwensen. urn verlies