Het Opbaarhuys, een mobiele opbaarkamer

Het Opbaarhuys, een mobiele opbaarkamer, om thuis in alle rust afscheid te nemen van dierbaren. Een afscheid bijzonder dichtbij, wat de resterende tijd met uw dierbare overledenen zo waardevol kan maken.

Vaak ontbreekt de ruimte of wil men die ene kamer in huis in de verdere toekomst niet blijven associëren met de uitvaart van een dierbare overledene. Dan biedt Het Opbaarhuys met haar mooie natuurlijke uitstraling een prachtige oplossing.

Het Opbaarhuys is geheel demontabel, binnen tweeënhalf uur opgebouwd en naar eigen smaak aan te kleden. Er zijn aansluitingen voor muziek, belichting en natuurlijk de koeling. Er blijft voldoende ruimte over voor een comfortabel zitje en elementen als bijvoorbeeld planten.

Voor uitvaartondernemers is het iets extra’s wat ze kunnen aanbieden, helemaal passend bij deze tijd. De begrafenisrituelen zijn veranderd, en persoonlijker geworden. Iedereen kan voortaan in de eigen omgeving afscheid nemen van een dierbare, op elk gewenst moment.

De voordelen van een Opbaarhuysje;

  • In een vertrouwde omgeving afscheid nemen
  • Afscheid nemen op uw eigen tijd
  • Zo vaak afscheid nemen als u zelf wilt
  • Afscheid nemen op uw eigen manier
  • Anderen afscheid laten nemen zonder dat u iedereen in uw woning hoeft te ontvangen. Op een veilige manier met voldoende afstand

 

Wilt u meer informatie over Het Opbaarhuys, bezoek dan onze bedrijvengids, u vindt hier ook de contactgegevens.

Geplaatst in categorie: Nieuws

Geplaatst in tags: afscheid demontabel opbaarhuis mobiel opbaarhuis mobiele opbaarkamer nabestaanden opbaarhuis opbaarkamer overlijden uitvaart