Het Wapen van Degenkamp

Het Wapen van Degenkamp merkt dat er een groei is ontstaan bij het zelf regelen van een uitvaart. De regie zelf in handen houden is wat mensen steeds vaker willen.

Wanneer u een zaaltje of -in het geval van Het Wapen van Degenkamp- een boerderij huurt om een condoleance of een afscheid plaats te laten vinden, kunt u veel meer zelf invullen. De tijdsduur kan ook naar wens ingevuld worden, zeker wanneer er een uitgebreid buffet klaar staat. Gasten kunnen dan uitgebreid de tijd nemen om te proosten op, of om te praten over mooie herinneringen en dergelijke.

Ruime keuze culinaire catering

Naast de verhuur van hun locatie bieden zij ook verschillende culinaire catering arrangementen. Zo kunt u bij hen bijvoorbeeld terecht voor verschillende thema buffetten. Op eigen locatie of op een door u gekozen locatie.

Met deze culinaire catering arrangementen kunt u profiteren van het beste dat zij op het gastronomische vlak in huis hebben, waardoor het arrangement nog lang in de herinneringen van zowel u als uw gasten voort zal blijven leven. De culinaire catering arrangementen worden uiteraard volledig verzorgd, waardoor u hier verder totaal geen omkijken naar heeft. Ze leveren ze het bij u af en zorgen ervoor dat u en uw gasten op het gewenste tijdstip kunnen profiteren van de heerlijke gerechten. Na afloop zorgen zij ervoor dat alles weer netjes opgeruimd wordt, zodat u zich ook hier niet mee bezig hoeft te houden.

Het Wapen van Degenkamp, is al 150 jaar een begrip in en om Rotterdam. Eigenaar René Degenkamp vertelt u graag meer over zijn prachtige locatie en/of zijn catering mogelijkheden. Bezoek onze bedrijvengids voor meer informatie.

Geplaatst in categorie: Nieuws

Geplaatst in tags: afscheid buffet catering condoleance culinair overlijden thema bufetten Uitvaartlocatie unieke uitvaart locatie