Luxe-uitvaartkisten.nl

Luxe-uitvaartkisten.nl is een bedrijf dat zich richt op het luxere segment uitvaartkisten. Zij zijn begonnen met het verkopen van luxere kisten omdat zij vonden dat er te weinig diversiteit was hierin op de Nederlandse markt.

Luxe uitvaartkisten wil niet zeggen dat deze kisten hoog in prijs zijn, het motto van Luxe Uitvaartkisten is dan ook “Luxe Uitvaartkisten voor een betaalbare prijs.”

Naast Eco Uitvaartmanden, XXL Kisten, Religieuze Uitvaartkisten, Metalen Kisten en Amerikaanse Uitvaartkisten verkopen zij ook Standaard Luxe Uitvaartkisten. Het assortiment is groot en alles leverbaar uit eigen voorraad en daarom dus binnen enkele uren op de gewenst locatie.

Buiten de handgrepen zijn al de Standaard Luxe Uitvaartkisten van 100% natuurlijk hout en geschikt voor begraven en crematie. Al de Luxe Uitvaartkisten zijn van hoge kwaliteit en afwerking.

Met het assortiment laten zij zien dat de behoefte van de consument veranderd met het verstrijken van de jaren. De meer ‘simpele’ standaard uitvaartkist veranderd naar de luxere opvallende uitvaartkist.

Belangrijkste is om te weten dat u als klant altijd zelf het recht heeft om vrij te kiezen welke uitvaartkist u wenst. U bent niet afhankelijk van het aanbod van de uitvaartondernemer.

Bent u opzoek naar een uitvaartkist om uw dierbaren te cremeren of te begraven? Dan bent u bij Luxe Uitvaartkisten aan het juiste adres. Zij hebben goede prijsafspraken met uitvaartondernemers.

Online overzichtelijk uitzoeken kan, kijk daarvoor in onze bedrijvengids. Eventueel bent u ook welkom in de showroom van Luxe-uitvaartkisten.nl, graag wel even een afspraak maken. De medewerkers staan voor u klaar voor al uw vragen.

Geplaatst in categorie: Nieuws

Geplaatst in tags: afscheid begrafenis crematie overlijden uitvaart uitvaartkisten