Memorial Book; Maakt herinneringen blijvend

Memorial Book; Maakt herinneringen blijvend. Iedereen rouwt op zijn of haar eigen manier en ook op een door hem of haar gekozen moment. Het is fijn om dan nog is door middel van het lezen van berichten of het bekijken van foto’s stil te staan bij het leven van een overleden dierbare. Memorial Book is hét hedendaagse online platform om die herinneringen aan dierbaren te digitaliseren. Het is daarmee een alternatief voor het bekende papieren gedenkboek. 

 

Ontstaan vanuit persoonlijke behoefte

Toen Marsha van der Klei, in 2019 haar vader verloor was de opkomst bij de uitvaart enorm. Het condoleanceboek bleek toen helaas niet toereikend. “Iedereen wilde op zijn of haar eigen moment herinneringen vertellen, terughalen en bekijken.” Ontvangen mailtjes stuurde de familie aan elkaar door maar kwamen soms op een ‘ongelegen’ moment binnen tijdens de waan van de alledag.

“Daarnaast hadden mijn familie en ik toen al graag een soort Memorial Book gemaakt van de laatste mooie jaren met elkaar. Het fijne hieraan is, dat het een persoonlijk online herinneringsboek is, zowel van jezelf als alle nabestaanden. ‘Het boek’ staat dus niet in de kast bij een zus of ander familielid, maar je kunt op elk moment jouw herinneringen online inzien en onbeperkt herinneringen toevoegen. Zo blijft dat wat in liefde is gedaan, voor altijd bestaan.”

Een eigen herdenkingspagina

Op een prachtige persoonlijke pagina verzamelt u teksten, foto’s, video’s en muziek om uw overleden dierbare te gedenken en te koesteren. De bijpassende QR-code geeft u andere familie en vrienden, toegang tot de pagina om daar een bericht achter te laten. Die QR-code kan ook afgedrukt worden op een mooi RVS-plaatje dat u bijvoorbeeld bij het graf kunt plaatsen. Ook is er een mogelijkheid om tafelkaarten met die QR-code te bestellen om tijdens de uitvaart op tafel te zetten. Zo wordt iedereen direct verwezen naar de persoonlijke Memorial Book pagina en kunnen zij herinneringen achterlaten.

 

De voordelen van Memorial Book

Eenvoudig aan te maken en te vullen door iedereen die u toegang geeft

  • Één verzamelplek voor alle herinneringen, met een persoonlijke URL
  • Gemakkelijk te bezoeken door het scannen van de bijpassende QR-code
  • Gebruiksvriendelijk platform dat voor iedereen te gebruiken en te vullen is
  • Uw Memorial Book pagina blijft online zolang u wilt
  • Op elk gewenst moment terugkijken of aanvullen
  • Hulp bij het maken nodig? Wij onderscheiden ons door het persoonlijke contact met onze klanten en zijn u graag van dienst.

 

 

Wilt u meer informatie over Memorial Book, bezoek dan onze bedrijvengids, u vindt hier ook de contactgegevens.

Geplaatst in categorie: Nieuws

Geplaatst in tags: afscheid condoleance Crematorium Dood Gedenkplaats grafsteen Herdenken Herinneringsproducten kist nazorg overlijden Palliatieve zorg rouwcentrum rouwkaart rouwverwerking Troost uitvaart-inside Uitvaart-Platform.nl uitvaartbegeleiding uitvaartbloemen uitvaartbranche uitvaartcatering Uitvaartdienst uitvaartfotografie Uitvaartinside uitvaartmuziek Uitvaartplatform Uitvaartverzekering Uitvaartwensen. urn